Clostiridium Kızlar idrar ve kanda enfeksiyon vardı dr antibiyotik tedavisine başladı sonrasında yesil akıntı meydana a geldi dr ulaşamıyorum. Bu durumu yaşayan var mı bebege zararı olur mu
cansualisa Clostiridium kuzum başka doktora git bekleme yeşil akıntı tedavı edilmediğinde sende bebekte soruna yol açabilir
Selimkemalinannesi Clostiridium canım mantar olabilir kaşıma ve su dışında başka bir şey ile yıkama sadece su İle yıka ve içini yıkama vajina aksın temizlensin duştan sonra bi bardak suya bir parmak elma sirkesi koy duşun bitinde en son sirkeli suyla orayı temizle 2 güne kesilir bende 6. Ayda yaşadım Allah kurtarsın
Sanal_koala00 Clostiridium bazen bende de oluyor kaşıntı da var bende ama kontrole gittiğimde söyleyeceğim muhtemelen vajinal mantar benim ki
Kleopatra- Bende de var canım mantar varmış o yüzden oluyor bende. Bebeğe zararı olmaz ama sen içinin rahatlaması açısından doktoruna sor yine de. Korkma ama Allah’ın izniyle birşey olmaz.
Sanal_koala00 Kleopatra- doktora bu şikayeti anlattığımız da alttan mı muayene edip mantar olduğunu söylüyor yoksa akıntı ve şikayetleri anlatınca ona göre mi ilaç veriyor ayın 11 inde bende gideceğim de aynı problem bende de var hazırlıklı olayım 🤭
Kleopatra- Sanal_koala00 Yok alttan muayene etmiyor idrar testi istiyor öyle bakıyor. Ona göre de ilaç veriyor :)
cansualisa Clostiridium tedavi edilmediğinde ölüm riski bile taşır amniyon sıvısı sızabilir Allah korusun biran önce görünün hemen tedavi baslasınnnn geciktirme
Selimkemalinannesi Clostiridium yok bebişe zarar vermez doktora görün yine sen ben anladığım an gittim doktora