Tubatgn Kızlar eşim covid bunu anladığımız an evden ayrıldım sanırım bana da geçti. Hamileyken covid geçiren oldu mu? Nasıl bir süreç izlediniz.
Anne4142 Tubatgn 2 kez geçirdim gemde yakamı bırakmadı covid alın varsa sorun yok bol vitamin güzel beslen bol su iç hiç kırkytmankebdini grip gibi bir şey ağrın olursa parol içebiliyorsun zaten
Melikerva Tubatgn hiç merak etme bol bol sıvı tüket C vitamini D vitamini takviyesi al. Ben 1 haftada toparlamıştım .
Esraayy Tubatgn bende şuan covidim kadım doğum doktorum çocuğa geçmez korkma ama günde 4 parol iç ateşin uzun süre 38 üstünde kalırsa acile git dedi 9+4 üz şuan çok şükür bi sıkıntı olmadı korkma sakin ol tedbirini al bir şey olmaz İNŞAALLAH
Hlydyg Merhaba, 1 ay önce geçirdim. Ateş ve boğaz ağrısı şeklindeydi. Parol ve c vitamini kullandım. Bol sıvı almamı önerdi doktorum. Bol su, ayran ve ıhlamur içtim. 1 günde etkilerinden kurtuldum hafif geçirdim bu şekilde. Geçmiş olsun
Tubatgn Hlydyg bende de şu an boğaz ağrısı mevcut teste gitmedim çıkacak diye bende parol ve c vitaminine yükleneyim, tşk ederim 🙏🏻
Bsrabzks Tubatgn hafif atlatıyorum canım bu hamileyken 2. Coronam ilki çok ağır geçmişti bu daha hafif. Bol bol meyve yedim fazlasıyla su içtim.
Tubatgn Anne4142 bende hamilelik öncesi geçirdim baya ağır geçmişti şimdi sadece öksürük ve boğaz ağrısı mevcut
Tubatgn Bsrabzks ay bende öyle yapıyorum inşallah ağır geçmez canım, teşekkür ederim sana da tekrardan geçmiş olsun