Sincabiyee Hamileliğimin 6. Haftasındayım ama kese içerisinde hala bebek görülmedi. Bu olayı yaşayan oldu mu?
ParildayanYildiz Sincabiyee ben yaşadım ama 8.haftada netleşti canım senin bunu söylemen için erken beklemesin inşaAllah dolar kese
Pcoslubiranne Sincabiyee Haftada gozukmez zaten.Normal. 7 den sonra gözükür 9a kadar gozukmesi gerekir.
Arzu_uu Sincabiyee normal canım 9 haftaya kadar olmazsa boş gebelik oluyor suan yenı olduğu için bekle gerçi çok zor beklemek aynı seylerı yaşayıp çok düşündüm durdum ama Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler duyarsın ☺️
Sincabiyee ParildayanYildiz beta hcg sonucuna göre şuan kalp atışlarını duymamız gerekiyor dedi. 2 gün sonra tekrar kan tahlili yapalım bu süreçte ağrın bulantın olursa hemen acile git diye korkuttu. Zorlu bir bekleyiş 😕
ParildayanYildiz Sincabiyee hakkında hayırlısı olsun canım bu boş gebelik olursa bile hemen düşünürsen peşine çabuk oluyor ben 1 adet görüp hamile kaldım çok şükür seninde öyle olur yeri dolar üzülme Allahtan herşey
Hasanovaa Sincabiyee hic canini sikma bendede aynisi oldu 6haftaligimda gittm kese gorundu bebek yok doktor 2hafta sonra gelin dedi gech dollenmish sihimdi usm bebek olculeri aldikca diyoki 3gun geri