eminemre99 Usnac1995 bende de oyke bir bakıyorum hiç bir harkeet yok bir bakıyorum fazla hani demkki oyke rahat ediyor
eminemre99 Ahsenmom anladım canım benim Allah razı olsun inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah’ım bizlere bnde öyle diyorum canım alan darldi belki ondandır hani
eminemre99 Esra33-34 anladım canım benim inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız bebklerimizin onlar Allah’a amanet canım benim
eminemre99 Esra33-34 anladım canım kayma kıpırtı hani ne oluyorsa o bir hareket sayıyoruz bunu bilmiyordum canm benim
Esra5234 Bende 32 haftalık olacağım çok az hissetmeye başladım kıpırdama gbi bende doktora mi gitsem diye düşünürken buradaki msjlari görünce tek ben değilim dedim
horozseker eminemre99 bende aynı öyleyim 32.hafta 2 gün kaldı iki üç gündür hareketleri azaldı ama şey okumuştum büyüdüğü için eskisi kadar çok hareket edemiyorlarmış sanırım alanları kısıtlanıyormuş🤷🏻♀️
eminemre99 horozseker evet canım benim öyle imiş öyle olsunlar başka bi şey olmasın canm benim inslalah iyi oluruz inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alirz
eminemre99 Gelmsim evet canım benim öyle imiş bnde öyle duydum inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız canım benim
e-sude2118 eminemre99 evet canım Eylül sonu olacak ilk cocugum sezeryan di benim buda sezeryan olacak şuanda itibaren temizlik işlerine girişmiş bulunmaktayım
eminemre99 e-sude2118 ayy ya bnmnde ilk kızım var sezeryan oldu erken doğum oldu canım benim çok şükür her halimize evet bnmnde sezeryan olcak inşallah canım biz eyluk sonu diyoruz bakalım ne zaman olcak canım benim
Melikekader1 eminemre99 bende bugün 33 oldum dediğin gibi biraz araştırdım bir gün bakıyorum aşırı hareketli hiç uyumuyor başka bir günde tık yok bu gibi durumlarda 2 saatte 10 hareket saymak önemli
eminemre99 Melikekader1 iki saatte mi on hareket olcak bn gün içinde 10 hareket eesi lazım diye biliyorum canım