Bkrts_irem6513 Motherbabys maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin peki ilişki sıklığı ne oldu acaba bu arada ben 300 kullanıyorum günde 50 vuruluyorum siz kaçta başladınız
Deletedmom_33 Bkrts_irem6513 Tüp bebekte kullandım yumurta toplama işlemi öncesi 17 tane toplandı. İlki kürtaj, ikincisi 6 ay 1 günlük oldu
05-50 Bkrts_irem6513 ben varım🙋🏻♀️İlk ayda ilk tedaviyle hamile kaldım yumurtalarım yeterli olgunluğa ulaşamadığı için bu tedaviye başlamıştı doktor,ilk aydan oldu☺️Şimdi 31 haftalık olduk👶💕yumurtalar gonalf ile büyüdükten sonra da ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldu
Bkrts_irem6513 05-50 rabbim Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 peki siz kaçlık olanını kullandınız ve ilişki sıklığınız ne oldu acaba
Motherbabys Bkrts_irem6513 amin amin inşallah ALLAH razı olsun 🤲darısı başınıza 75 başladım.Bizde ilişki yasaktı
05-50 Bkrts_irem6513 çok teşekkürler 🥰çok zaman geçti yanlış hatırlamıyorsam 450 olması lazım ovitrelle vurulduktan 48 saat sonra iki gün üst üste ilişki oldu.
Bkrts_irem6513 Kadriyearslan bende Allah nasip ederse bugün akşam çatlama iğnesi vurucam perşembe günü de doktor aşılama yapacak dualarınızı bekliyorum Bu arada aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz
05-50 Bizimki aşılama ya da tüp bebek değildi ama bu ilaçla başladı doktor tedavimize,bana dediği yumurtaların var ama olgunlaşmıyor dolayısıyla çatlamıyor,bu ilaçla ilk aydan yumurtalar hemen olgunlaştı
Kadriyearslan Bkrts_irem6513 inşallah rabbim kucağını doldurur🌸 Valla şöyle yaptım böyle yaptım desem yalan olur aşılamada tutma oranı düşük olduğu için ben nasılsa olmaz gözüyle bakıyordum ve aynı yaşamıma devam ettim ama hamd olsun tuttu 🙏