Beyzaserin Kızlar bir iki gündür sol tarafımda karnımın altında kasığıma doğru ağrı giriyor ara ara olmakla beraber bugün biraz daha fazla bebeğin büyümesinden mi kaynaklı böyle şikayeti olan oldumu 16 haftalığız
Busbusu Beyzaserin kız bnde 15+5 deyim bugün iğne batar gibi sağ tarafıma kasigimin oraya ağrı giriyo nefesimi kesicek gibi oldu 5 kere fln oldu korktum
-Papatya- Beyzaserin bende de olmuştu daha erken haftalarda doktorum tahlil yapmıştı enfeksiyon vardı o yüzden ve rahim büyüdüğü için yapıyor demişti. Bende de başladı sol kasıkta ağrı
_gmzenur_ Beyzaserin 12 haftalığız canım bende de var aynı ağrı doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu var dedi tek kullanımlık saşe verdi biraz hafifletti
Sanal_koala00 Beyzaserin 11 haftalığım 2 gündür bende de sol kasık ağrısı var, kese büyüyor rahim büyüyor ondandır heralde
SuKahyaoglu Merhaba bende 28+4 deyim dun geceden beri ayni şekilde sol kasik kismimda ağrı yaşıyorum. Doktorum ile bugün görüştüm progesteron ic dedi, yarin da devam ederse nst ye alacak. Cok tedirginim açıkçası
Beyzaserin SuKahyaoglu sizin haftanız bayağı ileride benden bende daha yazmadım geçer diye doktoruma ama tuvalete bile zor gittim bu akşam diyebilirim
Beyzaserin Busbusu bebek büyüyor diye mi oluyor anlayamadım hafif hafifti ama bu akşam ile birlikte canım acıyor yürürken yani
-Papatya- SuKahyaoglu 12 haftalık hamileyim cnm bir saat falan oldu sol kasıkta bi ağrı var anlam veremiyorum.
Beyzaserin -Papatya- o haftalarda bana doktorum normal demişti ama tabi ağrın nasılsa yinede doktorun daha iyi bilir canım
Buseyvz7 10+2 haftalıgız bendede 2 gündür kasıgımın sol tarafında ağrı mevcut sizler tuvelete çıkabiliyormusunuz ben çıkamıyorum çünkü
Beyzaserin Buseyvz7 tuvalete çıkabiliyorum tuvaletimi yaparken ağrı veya yanmamda yok sadece ara ara ağrım bu akşam derecesi arttı yürürken canım acıyor ama daha bebişiniz küçük olduğu için büyüdüğünden dolayı normal olabilir sadece ağrı varsa yine doktorunuza danışın
-Papatya- Beyzaserin bi doktor diğer doktoru tutmuyor desem belki inanmazsın cnm birinin normal dediğine birisi normal değil diyebiliyor.
Sanal_koala00 Beyzaserin işte bende bebek ve rahim büyüdüğü için olduğunu thmin ediyorum bakalım soracağım doktora öyle dayanılmayacak bir ağrı yok zaten
Beyzaserin -Papatya- doğrudur ya her doktorun kendine göre bakış açısı var ne derlerse onu yapacağız artık☺️