Baliminannesii https://imgyukle.com/i/VA9GBN kızlar böyle bir hamak aldım ama beşikte almayı düşünüyordum ama kime desem beşik alma çocuk bunun içindede büyür zaten beşiği kullanmıyorsun bi çocuk senle yatıyor yanından ayırmıyorsun falan çevremde çoğu insan kullanmıyor sizce almalımıyım sizler kullanıyor musunuz tecrübeli anneler
Hamaratpanda Baliminannesii bu hamaktan almadım. Bence bunun yerine anne yanı beşik almak daha doğru. Bir de herkes kendi tecrübesine göre konuşuyor tabi benim kızım hep kendi beşiğinde uyumuştu onun iÇin bu hamak fikri bana mantıklı gelmedi
Pitircikk Baliminannesii bende hem bu hamaktan vardı kolik olduğu için sonradan almıştık hem de beşik vardı. Ben hamakta hiç yatırmadım geceleri. Bence en güzeli anne yanı park yatak. Park yatak çok kullanışlı oluyor özellikle anne yanı olunca ne güzel hep yanyana olur 💕
1erkekkannesiiii Baliminannesii ben de çok araştırdım ama beşik konusunu herkes aynı söyledi. Bebek zaten anne yanında beşiğe bırakıp da gidemem kontrol etmem gerekir yanımda olması gerekir. Anne yanı olabilen park beşikten aldım. Hem kenarı çıkıyor yatak yanı oluyor hem beşik ilerde de park alanı oluyor. Hafif bide istediğim yere çekerim gelir. Ahşap alanlar kullanışsız olduğunu söyledi. Bakalım ne yapacağız ayrıca uygun fiyatlı küçük bez anne yanı yatağı da aldım.
Kleopatra- Baliminannesii Bence beşik her ihtimale karşı önemli alınması gerek. İnsanlar nasıl olsa çok yatmıyor boşa oluyor diye düşünüyor büyük ihtimalle ama öyle olmuyor. Uzun süreli kullanımlık beşikler var onları tercih edebilirsiniz.
Baliminannesii Hamaratpanda bu Hamağı evin içinde saalonda falan yanımda dururken sallarım falan diye almıştım kullanışlı diye zaten beşik alıcaktım ama çevremden öyle şeyler duyunca açıkçası bıraz kafam karışmadı değil tabikide herkesin kendi tecrübesi ama ne bılım
mrs_elisah Baliminannesii çocuk bunun içinde de büyür zaten diyenleri merak ettim doğrusu. Bir kaç ay oturma odasında gündüz kullanmak için ideal olabilir ama onun haricinde ne rahat nede kullanışlı. Beşik siz olmaz.
AysegulArici Baliminannesii al beşiğini milletin lafına bakma ben ilk oğlumda aldım park yatak dedikleri beşikten iki yaşına kadar yattı sonrada kız akrdesim çocuğu oldu şuan iki yaşında hala biniyor ve ben 9 aylık hamileyim gene o beşiği kullanacam ama elektrikli beiage heves ettim eşimde sağolsun aldı ilk zamanlar onu kullanacam ayakta saklamakla uğraşmak istemiyorum takicam fişe kendi kendine sallanacak😅
Soruyorumm Baliminannesii ben bebeği yanıma yatırmak istemiyorum tehlikeli geliyor uyurken kolum çarpar falan Allah korusun yanımda beşikte olsun istiyorum
AysegulArici Elektrik besige heves ettim aldık ilk oğluma park yatak dediklerinden almıştım iki yaşına kadar kullandı kardeşime onu kullanacak besiksiz olmaz hamakla da belli bı aya kadar olur kıpırdanma ya basladimi kullanamaz
Melikerva Baliminannesii bu beşik kadar güvenli olmayabilir bebek kendi kendine oturmaya kalkmaya başladığında düşebilir maazallah
S8e20222 Baliminannesii bebeği kesinlikle yanınızda yatirmanizi tasviye etmem emzirip yerine yatırmalısınız ne olur ne olmaz uyku halinizde.