happycat egemomss Biz de Ege düşünüyoruz. Bir arkadaşım yaramaz olabilirler dedi ama çok hoşumuza giden bir isim vazgeçmek istemedik 😅
Merve201119 happycat 1 yaşına kadar çok sakin bizle yatıp bizle kalktı var yok evde çocuk belli degildi 1 yaşından sonra çocuğumun içine adeta canavar girdi🥰😄
happycat egemomss Aynen benim de çevremde yok 🙂 sadece isimle değerlendirmek de olmaz her çocuğun bir mizacı oluyor sonuçta 😅 İnşallah ismin akıllı olma enerjisini alır diyelim
happycat Merve201119 Ahahahah Maşallah 🧿 bu yeni nesille de alakalı galiba ya çok hiperaktifler. Hayırlı sağlıklı olsunlar da İnşallah
Vione Alp ve Atlas var seçeneklerimiz arasında.27 haftalık olduk hala net bişey yok. Öyle içime sinen hah işte bu dediğim bi isim de olmadı ya zormuş erkek ismi seçmek. Kızımda zorlanmamıştık bu kadar.
egemomss Vione evet gerçekten öyle. Ben en baştan Ege dedim sonra kaç kere değişti. Şimdi kararlıyız ama bakalım
Neslihan5241 Dsk2727 bizde Metehan koymayi düşünüyoruz eşim dedi Neslihan ismim olduğu için oğlumun da sonu han olsun diye Metehan koyacaz bakalım ben bir isim daha düşünüyorum ama ne koysam bilemedim.05 günümüz var bakalım daha
cansualisa egemomss doktorumuzun soyisminiii vermeyi düşünüyoruz ardıç😍😍 kızımda Alisa uyumlu anlamında güzel bakalım😍