ferdaale Her kede merhaba, ben sizlerin tavsiyesini almak istiyotum kızlar. Benim vücudum hiç parlak değil. Bana vucudu nemlendiren, ışıltı veren bıde güzel kokan kullandıgınız nemlendiricleri önere bilir misiniz rica etsem? Fiyatlar çok uçmasın😢
Gmzbiri ferdaale pahalı ucuz bir sürü nemlendirici denedim. Hindistan cevizi yağının verdiği etkiyi hiçbiri vermiyo🤗sadece vücuduma kullanıyorum.
Deletedmom52620 ferdaale Eyüp Sabri Tuncer in el vücut kremini kullanıyorum yeni aldım 3 gündür ellerimi vücudumu çok güzel nemlendiriyor normalde mustela kullanıyordum
Kleopatra- Bıoderma öneririm. Yüz içinde vücut içinde yumuşaklık ve parlaklık açısından çok memnun olduğum bir krem.
Gmzbiri ferdaale trendyol, gratis, watsons, rossmann, büyük marketler, lokman hekim hepsinde var. Organik olanlarını tercih ediyorum
ferdaale Gmzbiri çok teşekkür ederım❤️ Ben hıç kullanmadım boyle şeyler o yuzden tavsıenız uzerıne alacağım
Deletedmom52620 ferdaale evet çok güzel kokuyor bence satış yapan yerler varsa kokusuna bakarak alabilirsiniz büyük boyları da var tavsiye ederim