Herkese merhaba bana da nasip oldu oraya doğum hikayemi yazmak hemen başlıyorum.. Haöileliğim boyunca bebeğim hep aşağıdaydı doğum pozisyonundaydı son haftalara doğru doktorum bunu daha çok dillendirdi ve progestan kullanmam gerektiğini erken doğum riskim olduğunu söyledi ben kullandım ama düzensiz kullandım neyse 36 haftalıkken kaygan zeminde sol kalçamın ve kolumun üstüne düştüm 1 gece hastane gözetim altında kaldım adım dahi atamıyordum yürüdükçe açıldım ama dayanılmaz ağrım vardı bebeğim iyiydi bir sıkıntısı olmadı çok şükür bir taraftanda ya doğurursam stresi.. Neyseki bebeğimde ben de 40+2 günlük olduk 25 temmuz akşamı annemlere gittim ben de lekelenmeler oluyordu ama ben idrar enfeksiyonundandır diyordum demekki değilmiş😅 anneme hafif ağrım var dedim o da belinden vuruyorsa doğum sancın olabilir dedi akıntıda olunca acile bi gidelim dedik gece 11 gibi acile gittik ebe alltan muayene ederken bu 3-4. muayenemdi alltan ama hiç bu kadar sona yaklaştığımı hissetmemiştim ki o an bacaklarım boşaldı istemsiz kasılıp titremeye başladım %40 açılman var dedi yani2cm.Siz biraz dolaşın pilates yapın 2 saat sonra yine gelin dedi eve gittim dediklerini yaptım uyumak istedim ama ağrılarım arttı bıcak girer gibi beni yerimden ediyordu ağrılarım hep oldu bana sancı girip çıkmadı hep sancım vardı sadece dozu şiddeti artıyor azalıyordu dayanamadım uyuyamadım eşimde ısrar etti gidelim diye ikna oldum gittik.. Tekrar muayene etti %60 seni yatıralım ypksa yarımsaat sonra gelirsin geri dedi bana sancı girince ter bastı zaten havalar sıcak doğru nefes almaya çalıştıkça alamadım servise çıktım önlük vs giydim bağladılar nstye önceden sancım 20-30 olunca bişi hissetmiyordum ama o gece 20-30 da deli gibi ağrım vardı ve bu 100 lere çıktı nst bağlıiken sancı çekmek beni çok gerginleştirdi hiç hoşlanmadım zaten sıcak o önlükte yaktı iyice canım annem yanımdaydı bütün nazımı çekti üstelik videoyada çekmiş sonrasında nasıl güldüm kendime çünkü bilincimi kaybetmişim gibi sinirli sinirli konuşuyorum anne sen bu sancıları nasıl tek başına çektin nasıl seni yanlız bıraktılar diye hep annemin o geçnliğini düşünüp anneme olan sevgim saygım arttı güzel annemin emeklerini çektilerini daha derinden anladım Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin annelerini kaybeden kardeşlerim sizede rabbim sabırlar kolaylıklar versin..Gece 12:34 yatış sonra sabah ezanına kadar sancı çektim ebe gelip sakinleşmemi istedi çünkü ben hala titriyorum ve kasılıyorum annem kızım artık sakinleş bak yatak sallanıyor diyor ama elimde olan bişey değil doğru nefes almaya çalışıyorum vs ama yok o sancı girince dünyaları verseler gözüm görmez 😅 ebe açılman çok güzel ilerledi suyunu patlatıcam dedi patlattı ıkınman gelince ıkın ben bi namazımı kılıp geleyim dedi çok şükür ebem abdestli niyazlı geldi haydi dedi Allahhh ben bir ıkınıyorum güzel güzel sanıyorum böyleyse tamam ben doğururum ebe daha çok ıkın diyor ben dozaja artırabildiğim kadar arttıyorum ama istediklerini veremedim mi ne yaptım kapıdan babayiğit bir ebe geldi basamağa çıktı ben ıkınırken karnıma bastırdı tüm gücüyle ya benim canım ne ne yapmaya çalışıyosun böcek gibi ezdi resmen😅😅 ben o anın verdiği şeyle çekil üstümden vs demişim hiç hatırlamıyorum sonradan ben helallik isterken benide azarladınya neyse deyince anladım 😅 neyse o 2-3 kez bastırdı ben ıkındım derkeen miniğim geldi O sizden olan parçayı o kadar merak ediyorsunuz ki sesi teni yumuşaklığı rüya gibi bir geceydi acısıyla tatlısıyla Rabbim isteyen herkese yaşatsın kolay değil ama Taşıyamayacağımız yükte değil kızlar sabır istiyor inanç istiyor .. 05:24 dünyaya geldi 3460 kilo ile 50 cm boyu var dünyalara değişmem şimdi 12 günlük olduk bir maşallahınızı ve güzel dualarınızı alırız Ela kızımın hepinize selamı var 🌸👋🏻