BBuseY Teyzoşlar 🥰 11+2 yiz acaba yarın kalp sesini dinlemeye gitsem sağlık ocağına dinleyebilir miyim? Bu haftalarda gidenler oldu mu ? ( sağlık ocağı yakın hastane uzak ) hastaneye 13 üncü haftada gidicem tarama testi için 🤗
Alisa015 BBuseY tabiki canım ben 7 haftada dinlemişdim ilk 11de baya bebek şeklinde bile görüceksin 😇🥰🤲
mor_menekse BBuseY sağlık ocağın da kalp sesi duyulmuyor diye biliyorum o haftarda. Cihazları iyi değil.
Ebruka02 BBuseY o alet çok eski bir alet olduğu için en iyi neticeyi 20. Haftadan sonra veriyor diye biliyorum boşuna gitmiş olursun çünkü bebek çok küçük olduğu için kalp sesi duyulamaz:(
mavininhertonuu BBuseY Bende 14 de dinlemeye gitmek istedim 17den sonra dinletiyoruz hem sende strese girme dedi gitmemiştim öylelikle, senide kabul etmezler muhtemelen
BBuseY mor_menekse merakımdan gideyim demiştim ama cihazları var 36ıncı haftada arkadaşımla gitmiştik bebeğin kalp atışını duymuştuk
BBuseY Ebruka02 olabilir belki o haftalarda duyulabilir bilgim yoktu benim bebeğin kalp atışını duymuştuk 7ıncı haftalarda belki cihazda da duyarız 🤗
Gizemozz Sağlık ocağındaki alet ile maalesef 20. Haftaya kadar dinlemiyorlar. Duyulmuyormuş. Benim kız 20. Haftada sırtı dönük olduğu için çok zor dinledi hemşire.