Nkrblt Merhaba arkadaslar bıgün 3cü günüm magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum bianda şiddetli bir karın ağrısı mide ağrısı kusma ile ishal oldum ilac yan etkilerimi acaba
Ozge11 Nkrblt benim de tam üç gün oldu gyno ferro kullanalı .Bugün karın ağrısı yaşadım ilginç bi şekilde.Acaba ilaçtan kaynaklı mı bilmiyorum.
Minikoanne Nkrblt bende kullandım hala kullanıyorum hiç olmadı öle bişey ama siz doktorunuza danışın yinede
Ayayya Nkrblt o demir ilacı bana da hiç iyi gelmedi. Üçüncü günde doktorum bırakırdı. Tok karnına Feramat alıyorum artık.
Pcoslubiranne Nkrblt magnezyum ishal yapiyor zaten.Demir ilaci da kabizlik.birbirini dengeliyor kabiz olmaktan iyidir.
miraylihayat Olabilir bir doktorunuza danılın isterseniz. Demir ilacı ishal veya kabız yapar diye biliyorum ama mide ağrısı ve kusma için fikrim yok malesef
Nkrblt Ozge11 bende bianda ağrıdı o kadar cok ağrıdki her taraftan sancılandım ishal oldum bide üzerine kustum ama hala rahatlamadım😥
Ozge11 Nkrblt mideni mi üşüttün acaba canım.Ben de sadece karın ağrısı oldu.Takip ericek bakalım devam ederse doktora sorup ilacı değiştiricem.
Nkrblt Ozge11 midem de hiç üşüme gibi değil di aslında 2 saat geçmeden yumurta yemişim ondan olabılır mı acaba yarın sorucam😞
Ayayya Nkrblt aşırı kusma, ishal yapmıştı. Sonrasında tok karnına Feramat kullanmaya başladım. 34. Haftadayim hala onu kullanıyorum.
Minigim38 Gyno ferro d3 bide evorn kullanıyordum ilk kullanımdan itibaren karın ağrısı ve siddetli isal oldu doktorum bırakmamı söyledi bunların yerine sade soda icmemi söyledi
Yesim48 Gyno Ferro yan etkileri malesef bende yaşadım doktorum kullanacaksın dedi inatla ferritinim çok düşük 4 çıktı dahileye uzmanı onun yerine Ferrum hausman tek içimlik şurup şeklinde verdi çok şükür o iyi geldi ishal bulantı yapmadi
Mubufe Nkrblt evet demir ilacının yan etkisi bende ilk kullandığımda ölüyorum sanmıştım hamilelik bulantısı bile onun yanında bir hiç . Doktorum değiştirdi ferrum şurup yazdı o iyi şükür
Deletedmom_33 Nkrblt Oroferon ve gynoferro kullandım ikisinde de kaka rengi harici sorun yaşamadım. Arada sabah bulantı yapardı birde hafif. Magnezyum da magnorm kullandım oda birşey yapmadı. Doktorunuza söyleyin ilaçları değiştirir belki
Mavisperi Nkrblt kan ilaci yapjyor ağrıyı evet ben biraz bıraktım geçti doktora gittim bence kullan başkasına geçme en iyisi bu dedi eğer kusma falan yoksa diğer yan etkileri sorun olmaz demişti yeniden başladım