Anamurlu Kizlar karnım çok sertlesiyor 30 dk icinde 2 defa oldu uzun sürüyor 39+2 haftalık hamileyim hastaneye gitsem mi hareketleri var
Deletedmom_10 Anamurlu 6 saattir bende öyleyim takıp edeyim hemen koşmayım dedim hastaneye Belınıze vurup hareketinizi kısıtlıyor mu ? Birde idrar var hissi veriyor sık sık tuvalete koşuyorum Ha birde bagırsak gazım cok . Yalancı sancı diyeceğim de dinlenince geçmesi lazımdı kaç saat oldu Aşagıda bir bası itici kuvvet hissetmiyorum vajinada ama Sizin nasıl ?
Anamurlu Belim ağrımiyor altta baskı var gaz var sertleşme gün içerisinde oluyor çok dinlenince sertleşme geçmiyor
Anamurlu Ama belimde kasıklarımda ağrı yok ,yalancı kasılma muhtemelen bebeğin hareketleri de var yarın kontrolüm var zaten bekleyeyim bakalım , senin kaç haftalık
Deletedmom_10 Anamurlu Ben 36+5 im daha Bencede yalancı kasılma gibi ama saat 13 den beri devam ediyor . Yarın sabah kontrolüm vardı zaten , beklıyorum bende bakalım . Hemen hastaneye koşmak istemedim sabaha kadar böyle devam sanırm . Yarında nst usg falan derken netleşir birşeyler . Ama bu sertleşme bel agrısı tedirgin ediyor uzun sürdü birde ne olduğunu bilmeden çekmekte stres yapıyor . Yoksa canım aşırı yanıyor kıvranıyorum diyemem