Cennet-Kokulum umena Alakası var mı bilmiyorum ama oğlum da hiç bulantı kusma yaşamadım. Ama bu hamileliğim beni mahvetti kızım olacak. Şansta olabilir 😇
Busbusu umena kizzzzzz kizzzz okdr erken sevinme bnmde bulanmiyoodu 6+1 de bı başladı 7 haftada kusma şuan 16. Haftayim ara ara yine bulaniyo ama hafifledi
Minikcennetim umena hamileliğimi bilmediğimden beri midem bulanıyor 16.haftadayım bende kızım olur sanıyordum oğlum olacakmış 🥰 bunlar hurafe
Evkushu Bende bunu merak ediyorum kızımda 8-14 haftalar su bile içemiyordum bu hamileliğimde çok rahatım sadece halsizliklik var kıZda ve erkek de fark oluyor mu?
Elifsntrk umena şuana kadar olmaması çok normal çünkü çok yeni hamilesiniz ilk bir ay siz farkında bile olmuyorsunuz hahahaha ya çok tatlısınız gerçekten 😂😂
eslemesila umena hiç alakası yok bence 3 kızım oldu hiç birinde kusmadim ama bu sefer 29 haftaligim hala kusuyorum buda erkek hem genelde 7.haftadan sonra başlıyor bulantı kusma
yanikkozaanne umena bulantılar 6-7 haftalıkken başlar zaten cinsiyetle alakası yok hepsinde oldu benim