ZahideKadem 14+5 OLDUK BUGUN. DÖRT GÜN ÖNCE İKİLİ TARAMA TESTİ YAPTIRDIM YARIN SONUC GOSTERCEM BU AYLARSA İLAÇ TAKVİYESİ HERHANGİ BİR ŞEY VAR MI DOKTOR YAZIYOR MU ARKADAŞLAR BİLENLER KULANANLAR YAZAR Mİ?
Mysngl ZahideKadem benim de aynı hafta canım iki hafta önce gitmiştim kontrole Demir ilacı magnezyum ve d vitamini verildi bana canım ben ikili yaptırmadım ayrıca
M21052022 ZahideKadem banada 12. Haftamdaki son kontrolümde doktorum Kullandığım folik asiti artık sana yetmeyecek dedi ve bıraktırdı. balık yağ ve D vitamini verdi. O gün ikili test vermiştik. Bir sonraki kontrol inşallah 19 unda 🙏 bende 14+4 teyim şuan :)
ZahideKadem M21052022 kovit olmuştum gidemedim 11.haftamda istemişti. Daha sonrasında doktorum kovit oldu ben sıra bulamadım. 14. Haftada gittim farklı doktora geçici olarak ikili tarama yaptı kovit oldum dedim. Şimdi sonucu göstermeye gidecem
M21052022 ZahideKadem kontrolünüz ileri günlerdeyse öne aldırmayı önerin ve doktorunuzla bi görüşün. Beslenmeniz iyiyse eğer geç kalmış sayılmazsınız. Bu süre zarfında folik asit kullanmaya devam etmişseniz endişelenmeyin bence ama doktorunuzla görüşün bir an önce bebiş 4 aylık olacak neredeyse :) birşey olmaz merak etmeyin hep güzel düşünün