Esrraadil Kızlar doğumun yaklaştığını nasıl anladınız 1 hafta öncesinden anlayan var mı yada yaklaştığını nasıl anlarız
Esrraadil Alpisinannesii 36 haftayı bitirdim ama gelişimimiz biraz önden gidiyor bide bebeğimin kilosu fazla biraz haftasına göre o yüzden doktorum erken doğurursun dedi, bikaç gündür de çok bel ağrım oluyo yakında doğurucakmışım gibi hissediyorum senin kaç haftalık
Alpisinannesii Esrraadil 37+1 karnımda sürekli sertleşme hissediyorum ve adet ağrısı gibi bi ağrı sende de oluyor mu salı günü randevum var bakalım ne diyecek doktor
Esrraadil Alpisinannesii Evet çocuk toplaşıyor sürekli taş gibi oluyo karnım sertleşiyor ve tuvaletim varmış gibi hissediyorum sürekli, belimde ağrım çok oluyo bide arada karnımda da oluyo
gulsah_12 Alpisinannesii bende 36 nın bıtmesıne bı ıkı gun kaldı ıkı gündür karnım çok sertlesşiyo ağrı falanda yok sadece lavaboya gıttıgımde sanki çıkcakmış gıbı hıssedıyorum 🙈😅
Ceremua Benimde 36+4 şuan Kaşık ağrım zaten var 1-2 gündür belime ağrı vurmaya başladı eğilemez oldum gözümde büyüyor eğilip bişey almak🥺 bide havaların sıcaklığından bunaltı basıyor
Esrraadil Ceremua Sıcaktan bayılıcakmış gibi hissediyorum dr sordum yapıcak bişey yok sıcak basmaları için son zamanların bide yaz normal dedi
Esrraadil gulsah_12 hahahah😂😂 Bende sürekli mesanemde baskı hissediyorum ayağa ne zaman kalksam sanki mesanem doluymuş gibi oluyo halbuki hiç bişey yok