Ozlemr Zeyus koyu renkli dışkıyı bu vitamin ilaçlarının hepsi yapıyo galiba. Ben regenesis max kullanıyorum o da öyle
Gokyildiz Zeyus bende ımom omega 3 kullanıyorum yanında kan ilacıda verdi ama hepsi çok ağır geliyor bana her gün içmiyorum bu nedenle kendimi takip ediyorum ilaç günlerimi ayarlıyorum
Zeyus Pinaryyim yan etkisi gordunuz mu hic peki sanki boyle afedersiniz biraz koyu renkli dışkı oluyor bende baskada ilac kullanmiyorum progestan kullaniyorum ona yordum bende
Pinaryyim Zeyus canım bana kpyu renk dışkıyı kan ilacım yapıyo feremat diye bir kan ilacı kullanıyorm Progestan yapmıyo bana
Zeyus Ozlemr Gokyildiz Sareninannesi Bbk yaaa su an cok icim rahatladi idrardan sonra bide kan pihtisi gibi sey geliyor o ilaci kullandigimdan beri bense enfeksiyon kaptim sandim ya
Sareninannesi @Zeyus canım kullandığın ilaç vitamin karması oldugu için yapıyo fazlasını idrar ve dışkıyla atıyosun için rahat olsun 🙂
Bbk Zeyus İdrara yine de bi baktırabilirsiniz ama hemen çıkıyor zaten sonuç içiniz rahat olur 🙂 Ama dışkıdaki koyu renk içindeki demirden