Ykr01 kuzum valla ben gittim 1.5 ay içinde tüm testlerim bitti. 1.5 ay olmasının sebebi de regl 3.gün hormon testi, smear testi hsg gibi testler istedikleri için. Yani özelde de yaptırsan bekliyosun o süreyi ekimin ortasıydı testlerim tamamlandı. Ben aşılamayı yaptırcaktım tam kasımda babamı kaybettim kaldı her şey. Sonrasında beni her ay aradılar regli olunca gelin tedaviye başlayalım diye 4 ay geçmişti aradan toplamda 6 ay gelmezseniz testleri tekrar yapcaz dediler. Benim yine tedaviyi kaldırcak gücüm yoktu gitmedim. Sonra özele gittim o testlerimi baz alarak başladık tedaviye testlere bir dünya para ödemekten kurtuldum sadece aşılama ücreti ödedim bu sayede. Randevu bulursan gerisi kolay zaten adetin 3. Günü falan randevusuz gittim ben, denk getiremem dengesiz tarihlerim dedim 😂
Aşılama da yapılan sperm yıkama sonrasında hareketlilikleri de artıyor. Tabi hareketliliğin ne kadar az olduğu ve fayda olur mu noktasında doktor yardımcı olabilir 😕
Allah en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah. Asla umudunu kaybetme gebelik olması için bir sperm ve bir yumurta yeterli öyle düşün🌸