HamidoDemirci Kızlar 17. Haftadayım bundan önceki zamanlarda da halsizlik vardı ama bi kaç gündür aşırı bi hal aldı 😰öğretmenim ve oğlumda bu yıl birinci sınıfa başladı koşuşturmadan mı nedir bilmiyorum ama nefes darlığım ve yorgunluk beni artık çok üzmeye başladı... mide bulantılarım da tam bitmiş diil oğlumda hiç böyle olmamıştım bu kız beni çok yoruyor😓 böyle olan var mı aranızda
Melikeznar HamidoDemirci halsizlik uykusuzluk yorgunluk hala devam ediyor bende 38 haftalığım ama özelliklede 16.haftalarda konusurken bile yoruluyodum nefesim kesiliyodu
HamidoDemirci Melikeznar aynen bende tam öyleyim oğlumun sorusuna cevap vermek istiyorum ama ona bile gücüm yok umarım sizin gibi 38. Haftalara sağlıkla gelirim 😰
Yagmur90 Bende 18 haftalık hamileyim başından beri hep hasta gibiyim sürekli bi yerlerim agriyor uykusuz halsiz mide bulantılarımda arada olabiliyor bunlar birleşince sürekli birr darlanma mevcut olabiliyor.
HamidoDemirci Yagmur90 bazı hamilelikler böyle demek ki ne zaman normale dönücez acaba galiba çocuklar kreşe başlayınca😅
FatmaZehraankayaEkici Aynı sorunlar bende de vardı 33 haftalık hamileyim bugün doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu b12 eksikliği ve demir eksikliği çıktı detaylı kan tahlili yaptırın ne olduğu belli oluyor