Annesininportakali53 Ezgii41 iki isim koyup iki isimle birlikte seslenmek sunnetmis seslenmeyeceginiz bir ismi koymayın daha iyi bence çünkü unutulacak bende iki isimliyim diğer ismimi kimliği görmesem hatırlamam resmen🤣
SbhtYlmz Ezgii41 öncelikle evet kız bebeklerdede erkek bebeklerde de bazı isimler çok fazla koyulduğu için baydı ama bu sizin kararınız yinede olabilir tabi nie olmasın herkesin kendi çocuğu ve kendi kararı…ama okuduklarımdan takıldığım konu bu deil.rahatsızlığınızın farkında olmanız güzel bişey ama bnce toparlayın kendinizi çünkü çocuklarınızla ilgilenmeniz isim konusundan çok çok daha önemli.eşiniz kabulda etmiş ekleyin asel isminide zamanla herkes onuda kullanır bu bukadar takılmanıza gerek bi durum deil bence
Busramercanne Ezgii41 Asel , lina , aden, Arven, aren , efnan, alin , esila, almila….. yemin ederim herkes farklı olsun diye bu isimleri koyuyor ama herkes koydu ya herkes 😮 zeynep gayet güzel eskimeyen hem çocuğa hem büyüğe yakışıyor hiç kafana takma
Gizooshi Canım benim de 4 yaşında Asel diye bir kızım var İnan o kadar sık duyuyorum ki okula başladığında aynı sınıfta 5-6 Asel olur galiba diyorum☺️. Şimdiki çocuklarda genelde 2 isim var ve çoğu zaman tek ismi kullanılıyor bence Zeynep başlı başına harika bir isim hem asil hem de anlamı çok güzel yeni doğum yaptığın için psikolojin alt üst kendini bu yüzden sıkma bebeğine çocuğuna odaklan bu durumdan onlar da olumsuz etkilenirler kızını aselim diye sev evde Asel diye seslenin herkes öyle seslensin bir kaç gün sonra da zeynebim diye seslen sev baktın ki gerçekten hala atlatamıyorsun o zaman Asel koy 😊
Aminenin_annesi Ezgii41 isim konusundan ziyade senin hayatttan bıkacak zevk almayacaklar kadar bu meseleye takmış olman çok garip.
Ezgii41 Aminenin_annesi zaten bu yüzden kendime bi çare bi çıkış yolu arıyorum. Aslında çok şükür sağlığımız yerinde eşimle aram iyi yani düşününce bi sıkıntı bulamıyorum sanki ismi içimde halledersem herşey bitcek gibi. Ama bazen hiç sorumluluğm olmasın ev işi yemek çocukların sorumluluğu hiç bişey olmasamıydı ben bunları kaldıramıyorummu diyorum ağır geliyo bazen çünkü hiç birine enerjim yok gibi zoraki yapıyorum gibi 😔
Asim_Mehmet Ezgii41 Anne baba çocuğa nasıl sesleniyorsa bir müddet sonra çevre de aynı şekilde sesleniyor. Icinizden geldiği gibi isim verin ve içinizden geldiği şekilde seslenin. Başkalarını bu kadar umursamayın, siz daha değerlesiniz
Deletedmom52620 Ezgii41 bana göre de bazı isimler aşırı rövanşta bebeler okul çağına geldiğinde Allah yardım etsin aynısını lise yıllarımda arkadaşlarım yaşadı her tarafta Büşra ismi her sınıfa 4 tane az düşüyordu gerçekten zordu hocanın biri Büşra dese hepsi ayağa kalkıyordu artık soyisimleriyşe hitap etmek zorunda kalıyorduk çünkü Büşra diyince hepsi efendim diyordu 😂 yani biraz da okul çağlarını ds düşünmek gerekli birde soyismi de tuhafsa vay haline diyorum ben çocukların gerçekten ve hayatı ömrü boyunca soyisimleriyle hitaba alışacaklar hatta birinin soyismi deveydi gel de çık işin içinden 😂😂
Ezgii41 Deletedmom52620 çok haklısınız ama Zeynepte az olan bi isim değilki aselde olsa zeynepte olsa aynı sınıfta heralde 3-4 tane denk gelecek ben artık ilerde yaşayacağı sıkıntıları flan geçtim kendim en çok hangi isimde mutlu olcam ve bu sorunu çözünce bende düzelcemmi bunu çözmek istiyorum 😔