Nurellak Yarın sabah nasipse yatışım olacak kendi isteğim ile sezaryen olacağım panik atak ve anksiyetem var çok korkuyorum nabzım ve tansiyonum yükseliyor ne olur dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏼 Kolay bi doğum olsun 🙏🏼
benimmdunyamm Nurellak rabbim yardımcın olsun canım 🥰benimde yarın doğumum var doktor sabah 8 bucukta burada ol dedi beni neler bekliyor bilmiyorum bendede anksiyete var aglayasim var sürekli
Ozlm0916 Nurellak rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin kuzum bende 16 gun once sezeryan oldum kendi istegimle sana tavsiyem sezeryandan sonra bol bol yüru
minikkurabiyelerinannesi Nurellak Ay hayırlı olsun şimdiden hiç korkma bebeğine kavuşacaksın olumlu düşün hep 😍😍
atlasannesiiii Nurellak benimdee yarın doğumum var sezeryan Allah yardımcımız olsun kardeşim o kadar korkuyorum ve değişik duygular içindeyim anlatamam seni çok iyi anlıyorum sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🥺🥺
minikkurabiyelerinannesi benimmdunyamm Mutluluk göz yaşlarıdır onlar 😍😍 hayırlı olsun şimdiden sağlıkla alın kucağınıza
Nurellak benimmdunyamm Allah seninde yardımcın olsun inşallah 🙏🏼 Bende ağlamak değilde nabız ve tansiyon yükseliyor çok panik yapıyorum heralde bugün uyuyamam şuan bile kalbim küt küt atıyor
Nurellak Ozlm0916 amin canım inşallah çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin senfe bebişini sağlıkla büyüt inşallah 🥰🙏🏼
Nurellak atlasannesiiii Amin canım inşallah 🥰🙏🏼 Anksiyete beni mahvediyor tansiyon ve nabız yükseliyor kontrollerim bile hep böyle geçti
Meros15 Nurellak Allah’ım sağ Salim hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🙏 darısı benim başıma inşallah bizim de son 12 gün nir an önce gelsin sağ Salim hayırlısıyla
benimmdunyamm Lito valla ben Çarşamba günü gittim geçen hafta 37+3 Ken gittim 38+1 de doğum yapalım dedi bende tamam dedim heemn ertesi güne vermedi yani
Semra41 Nurellak yaa ne guzel kavuşuyorsunuz ıste ☺️☺️🥰bende de var panik atak rahat olun bebeğe odaklanın sadece ona odaklanın o mıs kokuyu hayal edın gerısı zaten kısa bı amelıyat 🙏🏻🥰🙏🏻Benım 22 günüm var bıan önce kavuşmak koklamak ıstıyorum başka hıcbırseyı düşünmek ıstemıyorum🥹
Nurellak Semra41 bnde bebeğimi düşünüyorum ama elimde olmadan oluyor inanın anksiyete çok zor birşey bebeğime kavuşacağım içşn tabi ki çok seviniyorum ve heyecanlıyım
beboveben Simdiden hayirli ugurlu olsun, Allah yardimciniz olsun, sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Shzdgn Nurellak sağlıklı kolay doğum diliyorum 🤲 sağ salim kavuştursun Rabb’im ezan okunurken yazıyorum Allah yardımcın olsun inşallah 🤲🌸❤️
aslhansrc1 Nurellak saglıkla kucagınoza aşırsınız inş. Salı günüde ben sezeryan olacagım aynı duygulardayım 🙏
benimmdunyamm Nurellak bende aynıyım canım heyecandan tansiyonum yükseliyor zaten normalde her hastaneye gittiğimde bile heyecandan stresten tansiyonum 14/9 15/9 çıkardı