Fatmaasel 31.haftam bitmek üzere zaman yaklaştıkça sanki kendimde psikolojik olarak farklılıklar hissediyorum sürekli bir uyuşukluk hissi var vücudum da ve alınganlık başladı eşimin en ufak lafı beni üzüyor ve doğumdan korkuyor gibiyim uykusuzluk da cabası hiç bir şekilde uyuyamıyorum tam uyuyacakken birden uyanıyorum ve gece kabus oluyor varmı böyle durumda olan yada siz ne yapıyorsunuz uyumak için.
Maviii Fatmaasel kabus olarak bir şey görmedimde. ağrılardan uyuyamıyorum evet batmalarım oluyor. ☹️ doğum korkusu sarıyor beni çok ya
shinemom Fatmaasel 34 haftalıgım geceleri uyuyamıyorum bel ağrılarından sabah kalktıgımda kasık ağrılarım oluyor aslında cok uykum var ama rahat bi uyku çekemiyorum bende
Deryasin Fatmaasel benmde artik gece kabuslar oluyo zor uyuyorum saat basi uyaniyorum. Eşimde gececi tedirgin uyuyorum. Bi an önce doğursak yavrularımızı. Geçse şu tedirginlikler
AlyaduaMehmetfatih Ben de 36 haftalığım 3 gündür maşallah gözümü açamıyorum uykudan sürekli yorgunluk ve uyku hali var . Doğumu düşünmemeye çalışıyorum yoksa içim daralıyor nasıl olacak nasıl doğacak yapabilecek miyim diye 😊
Fatmaasel AlyaduaMehmetfatih bende düşündükçe oluyor galiba elimde değil yani illaki aklıma geliyor gündüz hep tek basimayim birazda ondan galiba can sıkıntısından napacagim bilmiyorum
AlyaduaMehmetfatih Fatmaasel bende gündüz hep tek başımayım canım . Allah’ım doğum kolaylığı versin hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 😍
Fatmaasel shinemom şükür şu an agrilarim yok sadece sebebsiz uykusuzluk çekiyorum o yüzden baş ağrıları başladı bide mide problemleri var sanki yediklerim hep bogazimda dizili