Pembebulutt Aşırı sıkılıyorum bu aralar😖 okuduğunuz yada tavsiye edeceğiniz kitaplar var mı uzun süredir okumuyorum kitap okumayı özlemişim 🤭
minik_koala_ve_annesi Pembebulutt erik agaci ve meyra okumadiysan kesinlikle tavsiye ederim kitabi okurken aglamistim biri bosna hersek gercek hikaye. Digeride almanyada hitler doneminde yasanmis gercek hikaye
Asasasas Pembebulutt küçük ağacın eğitimi.. inanılmaz başarılı iyilik güzellik ve maneviyatı anlatmada, öğretmede..
Asilbeyveannesi Pembebulutt fareler ve insanlar okuyabilirsin tek solukta bitirebilecegin sıkılmaya çağın bı kitap hatta sonunda keşke bitmese diyeceksin
Pembebulutt minik_koala_ve_annesi güzel mi acaba sürükleyici bir anlatımı var mı öyle olmadı mı okumaya hevesim olmuyor 😖
Kezibaaaan- Pembebulutt osman aysu- karanlıklar hakimi dehşet bir kitap tavsiye ederim, su gibi akıp gidiyor..😁😁🤣🤣
TinyBabys Pembebulutt polisiye seviyorsan Ahmet Ümit diyebilirim. Çok hoşuma gidiyor kitapları ve masal gibi akıp gidiyor. Onun haricinde; Erik Ağacı Çizgili Pijamalı Çocuk İçimdeki Müzik Aşk Ve Öbür Cinler Fareler Ve İnsanlar önerebilirim. Çizgili Pijamalı Çocuk, Aşk Ve Öbür Cinler, Fareler ve insanları bir solukta okursunuz bence. Kısa kitaplar ama güzel. Şu an ben de Sözde Kızlar kitabını bitirmeye çalışıyorum. Aylardır sürükleniyor elimde, sevemedim ama bitirmek de istiyorum. 🙄
Pembebulutt TinyBabys teşekkür ederim ☺️ bende öyleyim hoşuma gitmezse asla okuyamıyorum öylece bekliyor 😖