Sinem94 Kızlar hormon testi adetin 4. günü yapilir mi aç mi gidiliyor yaptıranlar bilgilendirebilir mi geçen ay bayram tatilinde adet olmuştum bu ay da cuma akşam başladı bi türlü denk getiremedim 2. Veya 3. güne 😏
s_sila Sinem94 ben 4. Gun vermistim ama doktor tekrardan 2 ya da 3. Gun tekrar ver demisti fark ediyo galiba
busraokutan Sinem94 benim doktorum 2.-3. veya 4.-5. günü ver demişti. Hatta en idealinin 5. Günü vermek olduğunu söylemişlerdir bana. Aç veya tok fark etmiyor kuzum. Ben de yeniden vericem sanırım
biranneadayi15 Sinem94 ben yurtdışındayım doktorum hormon testini adetliyken yapmadı kontrole gittiğimde kan aldı hormonlarıma baktı burda adet gününe takılmıyorlar bile
busraokutan Sinem94 canım bana öyle söylenmişti. Bence bir yerde öğleden sonra git ver gelecek aya kalmasını istemezsen bugün de tam bitmediyse reglin. Hayırlısı olsun.
busraokutan Sinem94 bence bir dene şansını derim. Doktora da belirtirsin 5. Günü çok az gelirken verdim testi diye. Zararın olur mu ki kuzum denemekten
Sinem94 busraokutan tm cnm ilçede oturuyorum sabah adetim bitmiş diye gitmedim ile ama dahiliye bakarsa oraya gidiyim
busraokutan Sinem94 anladım canım bakalım o zaman hayır olsun. Ben aç tok fark etmiyor diye biliyordum
ggamze_akdemir44 Sinem94 evet canım sabahtan aç karnına adetin 2. 3. Günü git. Benim bugün 3.gündü bende verdim sabah aç karnıma çarşamba çıkar dedi sağlık ocağında.
Sinem94 busraokutan yarın 5. Gün olacak ve kanama pek olmayacak dedim doktora kanamanin çok olması bişey değiştirmez dedi
ggamze_akdemir44 ggamze_akdemir44 tiroidlerine b12 demirine şekerine fsh lh prolaktin estradiol hepsine bakarlar
Sinem94 ggamze_akdemir44 adetimin 2. ve 3. Günü cumartesi ve pazardi cnm geçirdik malesef bugünde aç gitmediğim için yarın alalım dedi yarın 5. Gün bakalim
Tugce-12 Canım ben az önce test verdim 4. Günüm geçen ay istedi bayrama geldi seninle aynı tekrar cuma günü oldum bugün verdim test keşke sende verseydin gelecek ayda belki haftasonu olur diye korktum