Novaa Rabiaerol Tahmin olsa da tutmama ihtimali yuksek. Bize 12. haftada cok buyuk olasilikla kiz dendi 13. haftada genetik test sonucu erkek oldugunu ogrendik. Erkenden tahmin olsa da kesinmis gozuyle kendinizi hazirlamayin derim😇
girl_boy_annesi Rabiaerol ben 12+2 de oğlumu öğrendim 18. Haftada kesinleşti kızçemide 13. Haftada öğrendim 16. Haftada kesinleşti 🥰🥰
seyma9188 Rabiaerol Bana da doktorum 13.haftamda kıza benziyor dedi 17.haftamda gittiğimde kesin erkek dedi.Yanılma payı olabiliyor.İleriki haftaları beklemek daha doğru bence 😊
sym25_ Rabiaerol kız bebekse yanılma payı olabilir ama bazi erkek bebekler çok erken gösteriyor ben 11. Haftada erkek olduğunu öğrenmiştim 💙
RehoGelin Novaa ayy bizimde 4.ayın sonuna kadar kız dediler sonra biranda kordonun aslında kordon olmadığını öğrenmiştik ismiyle sesleniyorduk resmen bize bile geri dönüşü zor oldu 🤭
Novaa Rabiaerol En iyisi o olur. Ben kız diye alışverişe başladım sonra iade edip erkek versiyonlarını aldım😄
kayi Yesimm95 tuttu mu benimde doktorum 11 de yorum yapti makina iyi doktor alttan iki bacak arasi bakti ve yandan bakti 4d bakti 11. Haftada, acaba degisir mi
Novaa RehoGelin Ahahah fena olmuş. Ben sosyal medyada kız diye beklenilen bebeğin doğumda erkek çıktığını da gördüm. Genetik test yoksa son ana kadar sürpriz yumurta😄
Mavimiz Rabiaerol Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏 Benim kızım şimdi 6 aylık darısı sizlere olsun 🌸💗