mommyzx Burdan okuduğum kadarıyla kız bebekler daha hareketli sanki daha sertlerr 😂😂 erkekler bebekler biraz daha sakinler . Ne diyorsunuz sizde durumlar nasıl. Bebişim erkek benimkide çok sert değil naif 😂
QUEEN088 mommyzx Yok)ya ondan kaynaklı diğil,çoçuktan asılı durum)Benim oğlum çok ama çok hareketliydi.Akşamlar da uyumuyordu)Doğunca 2 yaşına gibi uyumadı be ya😂😅
NurrrH mommyzx tam tersi kızım kelebek gibiydi 38 hafta boyunca. Oğlum 22 haftalık canımı yakıyor zaman zaman. 🥹
girl_boy_annesi mommyzx aynen ilkim kız çok hareketliydi bu erkek hareketi az birde hep kaşığa vuruyor çok aşağıda 🤷🏻♀️
mommyzx QUEEN088 benimkide geceleri hareketleniyor yoksa bizi geceleri ayağamı dikicek 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sermec27 mommyzx iki oğlumda çok hareketliydi doğuma kadar ama ikinci oğlum İlk oğluma göre çok daha hareketliydi 🥰
mommyzx girl_boy_annesi bir şey olmaz Allah’ın izniyle şuan rahatlar ya alanları geniş istediği gibi takılıyorlar 😂 kaç haftalıksınız
girl_boy_annesi mommyzx 19+6 olduk 🥰 inşallah bir şey olmaz KIZIM çok yukarlarda olunca hiç. Böyle olamamıştı😂
Aysekalkan mommyzx 32bitti bugün ama kaburgalarımdan mitisbi ağrılar Ave preklemsi sorunumuz var galiba yayılmaya başladı 😔😭sabah gitcem idrar biriktirdim bugün Dr ptzs gel demisdi bakal.sabah ola hayrola
Minikannesi00 mommyzx oğlum harketsizdi ağır ağır hareket ederdi yumuşak,doğdu gerçekten sakin bir bebekti . Geceleri hiç hareket etmezdi şuanda da gece hiç uyanmaz. Ben anne karnında nasılsa doğunca da aynı olduklarına inanıyorum
mommyzx Minikannesi00 ne güzel bencede illaki etkisi vardır diye düşünüyorum bende . Benimkide yatıyorum geceleri hareketleniyorr 😌😂