Gulcandnrts Merhaba arkadaşlar bir saattir evde sancı çekiyorum kasik ağrım çok fazla ve acayip baskı yapıyor alttan büyük tuvaletim varmış gibi geliyor ama hâlâ kanama veya Nisan veya suyum gelmedi az snra duş alıp acile gideceğim 🤷
Efkarli-Barbie Gulcandnrts ille nişan ve su gelmesine gerek yok canım baya sancım var diyosun bi avazda kurtul inşallah
Nahirep Gulcandnrts bende aynı durumdayım iki saattir karnımın alt tarafında ve rahimde ağrı baskı var duş aldım bekliyorum sancılar siklassın dün ve önce ki gün sadece böyle hafif sarımsı yoğun köyü bı akıntı oldu acaba Nisan mi bilemedim bekliyorum
CansuDRY Gulcandnrts Tuvalet gelme hissi doğumun her an olabileceğini gösterir. Daha fazla oyalanmayın bence.
Thisisveryimportent Gulcandnrts çok iyi, hadi güzelce doğum yaparsın inşallah bugün alırsın kucağına🤲
Asenahil Gulcandnrts Ayyyyyy gözün aydın nasılsın bebeğin nasıl? Bizlere de dua et gelsin artık 40 hafta oldum nerdeyse
Yasemin8892 Gulcandnrts gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün inşaallah hayırlı uzun ömürler versin Rabbim
cicek06 Gulcandnrts benimde 3 cm açıklığım var yatış yapmadilar 39+5 reyiz ara ara sancım geliyor o kadar siz nasıl doğurdunuz suni falan aldınız mi
Gulcandnrts duuyqquu teşekkür ederim cnm darısı sana inşallah Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏