Zuzu6901 ozgekilic7 canım detaylı ultrason karından mi bakıyorlar yoksa vajinal ulstrasonla mi ? Merak ettim benim de haftaya 🙈
Sehersakar Melike464860 Bana dün babam onu önerdi ama üniversiteden ayrılmış ve muayenehanesi varmış 🫠 bende ona bakıyorum şuan gitmek için iyi bir doktor mu
Esratayes Sehersakar detaylıda en iyisi Hasan urcu ama kendi yeri olduğu için fiyatı yüksek olabilir bir arayıp sorun isterseniz
Melike464860 Sehersakar ben kendi klinigine gittim çok memnun kaldım Haziran ayında gittim 900tl ye yaptırdım
Sehersakar Melike464860 fiyatlar her yerde bu kadar yüksek dimi ben üniversite de 244₺ verip muayene oluyorum ☹️
Oznur077 Sehersakar selahattin kumruya yaptırmıştirdim çok memnun kaldım larada yeri ben yaptirdigimda 900 tlydi 1 saat bakdi
NurrrH yosunp siyah beyaz veriyorlar ama renkli görüyorsun. Telefondan video çekim yapabilirsiniz. Siyah beyaz verdikleri de gayet net zaten
Babyy07 NurrrH üçlü taramani ayrimi oldun canım yoksa detaylıyla birmi oluyor . 20.haftada detayli icin konusduk doktorumla ama üçlü tarama için birsey demedi siz nasıl yaptiniz
NurrrH Babyy07 benim 2. Gebelik. Ben 2 gebeliğimde de tarama testlerini yapmadım. Şeker ve detaylı yaptırdım. Taramaları bilmiyorum bu yüzden 🌺