miraninannesii Kızlar 38+3 haftaligim idrar yollarında çok yüksek bir enfeksiyon çıktı enfeksiyon olup normal doğum yapan varmı aranızda acaba
gebe_ebe Ben yaptım 😌 ama çok yüksek değildi benimki, ilaç kullanıp da enfeksiyonu düşürseniz iyi olur, bebek için zararlı olabiliyor
miraninannesii gebe_ebe yarın kendi doktoruma gidicem lökosit+++ artili çok gözüküyor inşallah bir sıkıntı olmaz
Betulrtap İdrar yolu enfeksiyonu bende de vardi önceden beri bende çok antibiyotik Kullandım Hamile kalmadan ve şuan da 8 haftalık hamileyim yine var enfeksiyon antibiyotik ve toz verdi doktor ama ben kullanmadım bebeğe zarar verir mi
berceste5155 Betulrtap ilaç değil ama enfeksiyon düşüğe ve erken doğuma sebep olabiliyor ayrıca bebeğe geçme ihtimali de var
mommyzx Betulrtap bence kullanın doktor verdiyse bir bildiğğ vardır bendede enfeksiyon var ve şuan antibiyotik kullanıyorum
Yum-6161 Bend ekullandım 8 haftalık benimki..toz ve monofec kullandım dün bitti..hala akıntım devam ediyo ama doktor bitene kadar kullan dedi..