melike3257 Kizlar merhaba icinizde hamilelik sureci boyunca enfeksiyon problemi yasayip normal doğum yapaniniz var mi? 4.ayimdan beri idrar yollarimda enfeksiyon var ve bugun saglik ocagindaki doktor normal dogum yapmamin sakincali olabileceğini bebeğe enfeksiyon gecebileceğini söyledi. Bu durumda olan var mi 36. Haftamdayim
Melhaercan melike3257 evet genelde öyle diyorlar enfeksiyonu olana normal doğum tercih edilmiyormus bende öyle duydum ve aşırı dikkat ediyorum ona
Gamze1903 melike3257 38 haftlk hamileyim hamile.oldugmdan beri idrar yolu enfeksiyonm var😔 ama.kültur yapilinca bisy cikmio yarin suni sanciyla dogum yapicam umarim bisi olmaz🙏😔
1prensgeliyor Bende de var eminim sürekli kaşıntı ve idrar yaparken yanma oluyor ama sağlık ocagındaki testlerde bişey çıkmadı kendi dr uma gidince nasipse sorucam kültür mü ne yapıyorlarmış
melike3257 Gamze1903 canim umarim güzel geçer doğumun doktorun birsey soyledi mi enfeksiyonla ilgili risk olabileceği konusunda
Gamze1903 melike3257 gecmesi icin cok ugrastik ama.hicbir ilac fayda etmedi igne vuruluodm sadece onda gecmisti ama.igne bitnce tekrar baslio ve o igneye alerjm cikti biraktk bizde artk😔doktormda dogum icn hicbsy demedi 😞
melike3257 Gamze1903 ben de cok ilac kullandim gecmedi dediğin gibi . Icini ferah tut canim insallah sorunsuz güzel bir doğum geciririz hepimiz.