Zeyneponur Deletedmom_7156 evet bende kalktım canım 40 dikis ustelik hemoroidim olmasına rağmen 2.gun ayaga kalktim ama hala 1 hafta olmus midem bulaniyir ayakta biraz durunca
Neslihan37_ Zeyneponur o an gerçekten çok zor bende suni sancı aldım kendi sancindan daha beter inan🙄 5 cm açıklığım vardı o sancı bitsin diye tuvalette ikina ikina 10.cm yaptım. Hemen dogumhaneye koştum deli gibi ikinmaktan cataldan düştüm🙄 ama şükür ki benim yırtılmam hiç olmadı çok zor olsa da yine dogururum diyorum bana masal gibi geldi herşey.. bu arada benim de sütüm gelmedi 2. Gün sıcak su torbasiyla getirdim kendim ama yine de az geliyor şuan yetmedi bebegime… İnşallah sizde bir an once toparlanır ve bebeğinizle çok güzel geçirirsinuz…
Zeyneponur Neslihan37_ çok teşekkür ederim canım sizinde gözünüz aydin olsun duş almak bana cok iyi geliyor sutumu artiriyor doktorum dedi sicak veya soguk birsey koyma gogsune sicak pişirir sutunu tikanir memen dedi sende koyma bence canım dus al belki açılır kanallar birde masaj yap ❣
Zeyneponur Thisisveryimportent cok haklısın canım bünyem zayif oldugu icin ben seseryanda olsam cok zor olurdu doğumun her türlüsü zor bence rabbim dogum yapacakların yardımcısı olsun🤲💞
Zeyneponur Xxz yaaaa rabbim bir avazda kurtarsın 🤲🤲🤲 onceden bu dua o kadar havada kaliyordu ki bilmediğim icin o duyguyu simdi hamile birini gördümu kendi yasadiklarim geliyor gözüme … hemoroidiniz ne kadardi dışa doğru çıkmışmiydi
Zeyneponur Sevimefealp rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin canım.. hemoroidiniz nasıldi dışa doğru mu çıkmıştı benim dogum oncesi yoktu bu sebeple bilgimde yok dogum so rasi cikti simdi buyuk disa dogru ve oturamiyorum
Sevimefealp Zeyneponur canım hem içte hem dışta olmak üzere bir cok vardı birde üstüne makatta çatlak oluşmuştu artık dayanamadım doktor kesin ameliyat dedi oldum kurtuldum cok şükür
Zeyneponur mommytobe_ Allah razı olsun canım 💞dediğin gibi bebegime bakınca diyorum iyki doğurdum seni zor oldu ama seni verdi rabbim bana🤲🤲Çok şükür isteyen herkese de nasip etsin🤲🤲🤲
EmineDefneGokce Zeyneponur kendiöi hatırladım . saatlerce evde sancı çekip hastaneye gittiğimde açılmanın 1 de kalması, ıkınamama, kesi, yırtılma, ebenin karnımdan bebeği itmesi oyyyyy … ilk doğumum aklıma geldi 🥲
Eslemim34 Zeyneponur Ben de 30 gün önce suni sancıyla doğum yaptım 4 saate falan doğurdum açılmam hızlıydı ama o son dakika gelen sancılar ve su patladıktan sonra gelenler çok kötüydü☹️ Ben de yanlış ıkındım o yüzden iç ve dış dikişim var 30 günlüğüz batikon kullanıyorum ama hala daha oturmakta güçlük çekiyorum ayakda çok duramıyorum 40 dan sonra ilişkiye bile cesaret edemem herhalde.. Allah yardımcın olsun ilk zamanlar dikişler daha çok açıyor zaman geçtikçe acısı diniyo.. sağlıkla büyüt bebeğini 🥰
Zeyneponur Eslemim34 rabbim kolaylık versin canım bende oyle düşünüyorum hic gececek gibi hissetmiyorum bu dikislerin ve ağrının sizin dikisler eriyen dikismiydi
Zeyneponur Deemetibostnci inşallah canım suanlik düşünmüyorum da düşündüğüm zaman kendimi en azindan o şekilde teselli ederim😁🤲
immos Deemetibostnci ahh inşallah ya ilkinde 1 saat kaldım o çatalda asla çıkmadı çocuk zaten kordon da varmış boynunda umarım çok çabuk olur bunda çok dua ediyorum 🙏🏼
Zeyneponur Grayworldinsideme sağol canim seninde gözün aydin olsun 💞ahh sende benden 2 gun sonra doğmuşsun seninde rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda ayaklanıriz
smallbaby Zeyneponur çok geçmişolsun allahım analı babalı büyütsün bebiş kilolumuydu bukadar zor oldu dikişinde çokmuş kaç kilo doğdu kuzucuk
Zeyneponur smallbaby çok sağol canım bebeğim 3550 gram dogdu normaldi kilosu ama rahim cok darmis ve acilmam olmadigi icin bebegin kafasi kanalda uzadi onlar kesmek zorunda kaldilar yirtikta elle mudahale etti orda oldu
Neslihan37_ Zeyneponur çok sağolun evet tıkandı süt damarlarım ama başka türlü gelmeyecekti zaten bebekte sarılık oldu beslenemedigi için ilk 7 gün hastanede geçti sana tavsiyem bir aya kadar bol bol emzir bebisini yetmezse mama da ver kesinlikle en azından ilk bir ay hasta olmadan atlatır sende bu dikişli acıli halinle onunla uğraşmak zorunda kalmazsin☺️
Eslemim34 Zeyneponur Eriyen mi bilmiyorum ama kendiliğinden parça parça düştüler hala daha var mı bilmiyorum😂 ama dikiş olan yerde biraz şiş ve hassasiyet var ağrı yapıyo
smallbaby Zeyneponur uff iyi olmamış bu yaa bende öyle bi durum yaşamıştım gözlerim bile kör olmuştu bilirim çok zordur rabbim bununla geçmişetsin
Kahvesever Zeyneponur yasadıgınız kolay değil, bu yüzden hep sezaryen düşünüyorum ve sizi tebrik ediyorum bu zorlukla mücadele etmişsiniz
Ozlm0916 Zeyneponur allah yardımcın olsun canım umarım en kısa zamandq toparlanırsınız gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün 🥰😍 bende 16 gün önce sezeryanla doğum yaptım iyikide sezeryan olmuşum normal doğum yapamazdım bu panikle çatım felan müsaitti ama ben istemedim 😇 iki doğumunda kendine göre zorlukları var anne olmak kolay değil candan can çıkıyor rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip eylesin 🤲