2koftemom ARkadaslar buzluk için nohut koydum suya dün bugun pişirmeye başladım. Tabisuyu beyaz köpüktütemizledim suyunu değiştimde kokuda var pişiriyorum kokusu yayıldı. Görüntü v.s bişy yok başına gelip kullanan varmı yani koku beni korkutuyo
Sehrbnon122 2koftemom kötü kokuyorsa kullanma canım sıcak nemli havada falan kalmış belli ki benimde oldu bi kac defa kokusu falan cok iğrenc di
2koftemom Sehrbnon122 evet kokusu şuan pişiyor iğrenç.çürük yumurta gibi ya ben buzluk için fazla yaptım bozulmus deeme:(
benimmdunyamm 2koftemom üstünde hafif hafif köpük olur ama çok aşırı bir köpük olmaz yani birde nohut her zaman zaten pis kokar haslanirken
2koftemom Efkarli-Barbie aynı sekıl yapıcam bende normalde suda bekletmem busefer koydum yaniçokta beklemedi.suda dün bıraktım yani ne ara böyle oldu görüntüde bişiy yok ama
2koftemom Efkarli-Barbie zaman olarak nette okudumda 3 gün bekleten varmıss bn dün koydım arada suyu bitti etti değiştim
benimmdunyamm 2koftemom bende hep bir gün önceden ıslarim ertesi gün haslar buzluğa atarım sürekli kullanirim
2koftemom benimmdunyamm peki koku oluyomu haşlarken şimdi bitane tadına baktım normaldir ama suda beklemesi gazını bırakıyor rengisarı oluyor o normalde pişerken koku çıkardı
benimmdunyamm 2koftemom kız nohut fasulye zaten pis kokar ki haslanirken daha hiç güzel koktuğunu görmedim tadına bak birşey yoktur kuru bakliyat birşey olmaz sabaha kadar islamissin haslamissin zaten
2koftemom benimmdunyamm bnde öyle düşinüyom intermete baktım zehirler fln yazıyır ilkdefa duydum bide artık baklyatlar cabuk pişiyor bnce bu fazla ıslandı yumusamaya gecti ondan
2koftemom benimmdunyamm kız bende sık sık nohut yapmıyorum çok çok haşlıyorum buzluga atıp kullanıyorum herhalde geçen sene pişirdim enson öyle pilavlara falan atıyorum buzlukta şipşak bereketli oluyor. Kurufasulyeyide direk pişiriyorum. Düdüklüde kullanmıyorum. Çabuk pişiyor yani eskisi gibi degil bakliyatlar ama busefer bekleteyım dedim belki hızlı olur ondan galiba unutmusum demekki
2koftemom Sehrbnon122 valla kullandım tadı kokusu gibi ama daha ölmedim😅😅😅 bekliyorum suana kadar gaz yaptı