5kediannesi Kızlar 17. Haftamdayım hamileliğimin başından beri hiç bulantı problemi yaşamadım çok şükür, ondan ümidim vardı sigarayı bırakırım o şekilde diyordum ama bir türlü bırakamıyorum🥺 ne olur akıl verin nasıl bıraktınız
Betul123__ 5kediannesi bende deli gibi sigara içerdim testi yapıp çift çizgi gördüğüm gün kan testi yaptırmadan içmeyi bıraktım bi dahada ağzıma sürmedim. 2’li test sonucum güzel çıkarsa 1 tane içicem derdim ve 2’li testim güzel çıktı ama içim el vermiyor kıyamıyorum bebişe 9. Ayın sonunda hep içerim diye düşündüm şimdi ise kokusunu aldığım an midem bulanıyor herşey sizin elinizde sizin ve bebeğinizin sağlığını düşünün ilk bir ay çok zor hak veriyorum ama sonrasında aklınıza bile gelmiyor.
berfin_21 5kediannesi ben de ilk öğrendiğimde yavaş yavaş bıraktım bazı günler hiç içmiyorum arada 1 ve ya 2 tane içiyorum o kadar kıyamıyorum bebeğime bir şey olur diye korkuyorum zaten doktor demişti sigara içersen bebeğin gelişimi geride kalıyor diye o yüzden korkuyorum ama çok şükür iyiyiz 30 haftalık olduk maşallah 🧿
yaskosays 5kediannesi ben ilacla bıraktım ama gebelikten önce. hamileyken kullanimi nedir bilmiyorum fakat araştır cok memnunum
Melisakeskinn 5kediannesi ben de ilk haftalar günde 3-4 tane sonra içime çekmemeye başlayıp günde 2 en son 1 tane ile bıraktım bırakıcam gün içinde aklıma gelmiyor gece yatmadan önce eşim içince içerim geliyor ama her içtiğimde hiç zevk almayarak içiyorum en fazla 4-5 duman içime çekiyorum tamamen bıraktım bırakıcam he en önemlisi de paket bulundurma evde markete gidince de alma yokss sonu gelmez
anonimgelin Ben azalttım baya günde 2 felan içiyordum ama bebeğim kolik oldu baya zor zamanlar geçirdim belki sigara dan olmuştur
5kediannesi Betul123__ evet ama seviyeye gelebilmek önemli işte kendimi çok sıktım doktorda bu kadar stres yapacaksan ara ara içmen daha iyi stres bebeğe daha çok zarar verir dedi
pediatrihemsiresi Ben gebeliği ilk öğrenince 1.5 paketten günde 4-5 sonra 2-3 günde 1 taneye düşürdüm. 7.haftamda bulantılarla tamamen bıraktım şimdi 30 haftalığım ama canım nasıl istiyor kendimi tutuyorum bebişimin sağlığı için
5kediannesi pediatrihemsiresi helal olsun vallahi o zaman yavaş yavaş azaltayım bende daha mı kolay olur diyorsunuz
5kediannesi berfin_21 ben içiyorum maalesef çok şükür gelişim konusunda her gittiğimde 2 hafta önden gidiyor ama bu olmayacağı anlamına gelmez tabiki, çok üzülüyorum gerçekten ama kendimi de engelleyemiyorum istikrarım çok düşük
rain26 Bende 18 haftadayim ilk 3 ay hiç bir şey canım istemiyordu içmiyordum ya da haftada 1 falan birileri ile bir araya gelince . Ama sonra bulantilarim geçti tekrar başladım normalde günde 1 paket içerdim. Şimdi günde bazen hiç içmiyorum bazen 1 bazen 4 değişiyor ama ortalama 3 falan içiyorum diyeyim . Vicdan azabı olmuyor mu tabiki oluyor ama engel olamıyorum kiminin nefsi kuvvetli olmuyor işte 😔
5kediannesi rain26 maalesef bende 4-5-6 değişiyor günlük içiyorum ve bulantım hiç olmadığı için sigaradan tiksinemedim de ama hep dua ettim tiksinmek için inşallah tiksinirim🥺
edanur44 5kediannesi bende aynı durumdayım iyice strese giriyorum sinirli oluyorum içiyorum etrafımda içme dediklerinde daha çok isteğim geliyo tabi bebeğim için önemli ama zararlı olan insana tatlı geliyo keşke bırakablsm bende 🥺
Betul123__ 5kediannesi Evet kesinlikle öyle diyolar strese girme azaltmaya çalış içini ferah tut Allahın izniyle çok güzel geçsin hamileliğimiz 🌸