Snem-02 Doğumda bebeğimin sadece damağında yarıklığı olduğunu öğrendik. Şuan çok korkulu ve paniğim. Çevrenizde bu durumu yaşayıp işitme ve konuşma problemleri kalıcı olan var mı ? Bir nebze olsun iyi hikayeler duymaya ihtiyacım var .
baby3_ Snem-02 evet arkadaşımın bebeği öyle ama ne işitme ne konuşmada sorunu yok . İçinizi ferah tutun o da çok araştırdı. Çok çok karşılaşılan bi durum. Allah başka dert vermesin kuşum
Baliminannesii Snem-02 benımde halamın kızı öyleydi korkma canım suan 5 yaşında maşallah konuşması işitmesi herseyi çok güzel ameliyat oldu küçükken dudağı düzeldi merak etme belli Bile olmuyor hatta canım birseyılmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut🤲🥰 canım
zamaneannesi80 Snem-02 komşumun oğlu hem dudak hem damak yarıkmış ameliyat olmuş bebekken şuan gayet iyi durumda 3. Sınıfa geçti bi problemi yok
Snem-02 Rukiyeoz ikili testim yüksek çıkmıştı amniyosentez yaptırdık herhangi bir sorun çıkmadı. Detaylı ultrosonda dudakta olsa görülüyormuş ancak biz de dudakta yok damakta var sadece
Snem-02 Canpolat dudağımızda olmadığı için hiç belli olmadı damağımızda var sadece o da çok zor görülüyormuş
benimmdunyamm Snem-02 bir sikinti olmuyor canım sadece ameliyat oluyor düzeliyor konuşma duymayla ilgili sıkıntı olmuyor detaylı ultrason yaptırmadıniz mi
Eslem_1 İşitme ve konuşmaya engel teşkil edeceğini sanmıyorum operasyonla düzelebilir 🤍 ayrıca işitme testinizin yapılmış olması lazımdı ?
Melismelo Kuzenimin ikizlerinden birinin dudağı yarıkdı damakda yarıkmıydı bilgim yok ama ameliyat oldu ve şuan maşAllah konuşması felan herşey yolunda belli bile olmuyor
holly Snem-02 görmüştüm birinde konuşma vs sıkıntı yoktu sadece dudağı yarıktı ameliyatla düzelttiler geçmiş olsun size de 💕