-MinikveAnnesi- Nskyhn bundan sonra hazırlıklı gitmemiz lazım zaten yarının ne göstereceğini Allah bilir. Şanslısın o zaman benimki canı isterse benden güzel yapar ama onun da canı ne zaman isteyecek onu bilemiyorum 😂😂
Pineapplee -MinikveAnnesi- zaten hepsini tertemiz yıkayıp kuruttum mikrop falan kalmamıştır bide ütüye gerek yok diye düşündüm zaten sakarım utu yapsam yarısını yakarım kesin 😂
-MinikveAnnesi- Pineapplee ya 😂😂 olsun ne bileyim mikropları kırılsın felan diyorlar benim icim rahat etmedi ütüledim valla eldivenlerine varana kadar kendime iskence iste 😂😂
Pineapplee -MinikveAnnesi- evet açıkçası bende işkence diye düşündüm bin tane minik minik esya nasıl ütüleyeyim 😂😂 kendimi yormadım durduk yerde 😂 bide evimizde minik bir kopegimiz var eve gelir gelmez tanisicaklar ❤️❤️ Kıyafetin mikrobuna gelene kadar 🤦🏻♀️
-MinikveAnnesi- Pineapplee yaa nasıl olacak acaba köpek oldugundan bebek icin her yerin temizligini sürekli sağlamak zordur kesin
Mrv135 -MinikveAnnesi- 32+5 olduk düzenli magnezyum kullanıyorum bir iki gün aksatsam geceleri kramptan uykum bölünüyor.
-MinikveAnnesi- Mrv135 kesinlikle 1 2 gün aksatmak bile farkettiriyor hayatımda ilk defa her gün düzenli bu kadar ilac iciyorum 😄
Pineapplee -MinikveAnnesi- aslında tam tersi zaten bebekli ev gibi heryer oyuncak ve zaten sürekli temizliyoruz simdi bebis gelince de bisey değişmeyecek bide o kirletecek 😂
Pineapplee -MinikveAnnesi- o kadar zor değil yaa sevgileri yeter 🫶🏻 Rabbim hepimize güç kuvvet versin ❤️❤️
Pineapplee aryadamla mide yakmayan ne yiyebiliriz ya doyabileceğimiz 😂 öneriniz varsa söyleyin lütfen
aryadamla Pineapplee valla yaksın ya da yakmasın ben yiyorum hiç öyle şeylere dikkat etmedim ama doktorum kızartma baharatlı şeyler katı yağlı hamur işi şerbetli tatlı vs yeme demişti 😂
aryadamla Betusemre valla son aylarda daha çok kilo alınıyor diye biliyorum bebek de kilo aldığı için ama emin değilim😂
Nurezel aryadamla bende senin gibiydim 32 kontrolden sonra alırım hazırlarım dedimcantayi nstbsancim çıktı iki gün yattım hastanede. Şimdi hemen hazırlayıp arabaya koyucam artık bence hazrla dursun
cagla0cagla 32 hafta olduk ama gece uykusu yok neredeyse ya sıcaktan uyuyamıyorum ya karnımdan çok zorlanmaya başladık çok toparlanma olmuyor bende ama çok iş yaptığımda yada ayakta kaldığımda kasığım yada belim ağrıyor