- Düzenlendi
muserref02 sezeryan olucaksaniz sanciyi neden bekliyorlar bende sezeryan doğumlar yaptım sancı beklemediker 38. Haftada aldilar
muserref02 sezeryan olucaksaniz sanciyi neden bekliyorlar bende sezeryan doğumlar yaptım sancı beklemediker 38. Haftada aldilar
NurNaz
İşte onu bir türlü bende anlayamadım. Şehir hastanesi diye mi öyle sancıyı bekliyorlar anlam vermiş değilim
NurNaz
Özelde mi oldunuz?
muserref02 ilkim ozeldeydi ikinci doğumum üniversite araştırma da olmuştu şimdi 3. Dogumumu bekliyorum siz hangi sehirdesiniz
NurNaz
İstanbuldayım bende çok kararsız kaldım özel mi devlet mi. Doktorların sorularıma yanıtsız bırakmaları sancı beklicez söylemeleri beni yoruyor
muserref02 ilk dogumunuzmu
NurNaz
Evet onun tedirginliği de var tabi
muserref02 hm aynn doğrudur ama başka hastanelere de bı görünün çünkü sezeeyanda sanciyi beklemiyorlar 38 yada 39 da alıyorlar kaç haftalık bebeğiniz siz kendiniz mi istediniz sezeryan olmayı yoksa sezeryani gerektirebilicek bir durumunuz mu var
NurNaz
Böbrek ameliyatı oldum hamileliğimde dışarıdan tüple geziyorum o yüzden zorunlu sezeryan olucam
muserref02 Evet devlet hastaneleri Bebek dostu hastanelerdir bebek için rahim kasilmalarının başlaması önemli çünkü. Kendini dışarı hazırlıyor bu sebeple bebeğin yararına olanı önceleyen politika gereği sancı bekleniyor
muserref02 çünkü bebeğin anne karnında geçirdiği her an çok kıymetli. Bebeğiniz ne zaman doğmaya hazırsa o zaman alcaklar. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz 🥰
muserref02 anladım cnm çok geçmiş olsun Rabbim m sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim sanada şifa versin 🙏