Princessmom benimmdunyamm ilk doğumumda ful makyajlı saç yapılı girdim 😀 yarn iknci olacak yne saç baş yapıp gidecem normalde de çok seviyorum süslenmeyi
MeriHera benimmdunyamm valla yaparım ama nasıl çıkarım ordan bilmiyorum şuan normal doğum görünüyor çünkü, sezeryan olsam direk yaparım ama 😄
tarcinnnn benimmdunyamm spinal sezaryen oldum. Çok hafif göz altı kapatıcısı allık ve hafif bi ruj sürdüm ameliyat fotoğraflarında full makyaj düğüne gider gibi olsun istemedim 😅 rimel sürmedim ağlarım falan diye 😂
Eslem_1 Çekim yaptıracaksanız neden olmasın? Ama full ağır makyaj olursa da bebeğe sarılırken dikkat edin derim bence gereksiz Size de ağırlık yapar yok yere..doğal halimle girdim ben de..bir de duygulanıp ağlarsan hepsi birbirine karışır boyaların
Stella_0 benimmdunyamm Benimde sezeryan olucak doğumum yapmayı düşünüyorum ama kesinlikle fontoten allık vs sürmem bebeği yanağımıza doğru genelde getiriyorlar gördüğüm kadarıyla. Doğar doğmaz kimyasala maruz kalmasın 😂 sadece hafif bir göz makyajı yapmayı düşünüyorum o kadar 🥰
ilaydaelcinn_1 benimmdunyamm Makyajlı girdim, makyajsız çıktım. Çıkarken hemşirelerin söylediği şey şuydu “kız ağlamaktan canavar ettin kendini, makyajın aktı kalmadı yüzünde, gel şu yüzünü bi silelim” ahahhaha
Gamze464 benimmdunyamm 6 gün önce spinal sezeryan oldum yanımda makyaj malzemesi götürmüştüm ama sonradan yapmak istemedim öncesinde hiç ağlamadım ama bebek çıkınca bana gösterdikleri gibi gözümden yaşlar akması bir oldu sonrada ağlamam durmadı zaten iyi ki yapmamışım dedim telefonumu vermiştim bebeği yüzüme yaklaştırıp çekmişler fotoğraflar gayet iyi çıkmış tabi yine tercih sizin 🤗
gizgizz benimmdunyamm şansa hamile olduğumu bilmeden kalıcı makyaj yaptırmıştım şuan iyi ki yaptırmışım diyorum hahahahha ama yaptırmasam ben de makyaj yapmak isterdim 😅