Can06 12 haftalık gebeyim dün testim pozitif çıktı .sürekli yüksek ateş seyrediyor malumunuz parol dışında ilaç ta kullanılmıyor .tecrübesi olanlar ?
ardaada Can06 geçmiş olsun. Ateş için parol dışında bir şey vermiyorlar. Bende 9. Haftamda geçirdim. Bayramdna önce. Bol sıvı tüket ateşin çıktığında ılık soğuk bir duş. Doktorun söylemesi ile herhangi bir ilaç vitamin kullanmadım ben kendi kendine geçmesini bekledim. Bol sıvı meyve sebze tüket. Umarım en hafif şekilde geçirirsin geçmiş olsun
Kubra_miray_szr Can06 canım bende 34 haftalıgim benimde pozitif cıktı kaç gündür perişan olmuşum geçen gün ateşim baya yükseldi 1 gün hastanede kaldım burnumdan 2 serum verdiler birde koldan kendime gelmişim yoksa ateşim bebeği etkilerdi ilaçta vermediler bana çok kötü olursan git serum takiyorlar kadın doğumda
OzgeSrc Can06 gecmis olsun insallah bian evel atlatirsiniz bende daha 2 gundur cok sukur atalttim. Atesim napsam dusmuyordu kas agrisi hele mahvediyordu. Bana doktor gebelern kullanabilecegi kategoride bi antibiyotik verdi anca oyle toparladim. Bol sivi tuketin. Parol malesef bende bi ise yaramadi
Betuulsenn Can06 canım bende 11 haftada oldum daha yeni bitecek karantinam, doktor parol ve kan sulandırıcı verdi. Onun dışında d vitamini damla verdi ve c vitamini strepsils verdi. Onun dışında islak havlu koydum hep vücuduma bol bol dinlendim. Allah acil sifalar versin
Can06 ardaada parol alıyorum etkisi de erken geçiyor .ıslak havluyu alnımda bekletiyorum .evet maalesef ilaç yok .iştahımda aksine hiç yok ama zorlamam gerek bebek için :( çok saolun sizlerede geçmişler olsun
Can06 Kubra_miray_szr yaaa :( çok çok geçmiş olsun sizede .bende parol dışında bişey kullanamıyorum ama agrılar mahvediyor insanı .serum artık pazartesi gününe kaldı haftasonu hizmet zor gebe olunca .Allah yardımcınız olsun sizinde
maman-es Parol içmekten çekinme demişti doktorum bana, günde 3e kadar. Ateş paroldan daha tehlikeli olabiliyor canım. Bol su iç, ılık duş al. Meyve tüket, c d vitamini al. İnşallah kolaylıkla atlatırsın 🙏
Can06 maman-es dayandığım kadar dayanıyorum bende .tek korkum bebek doktor ateşlenmemeye çalış dedi .dediğiniz şeyleri de mide bulantısından bögürmekten beslenemıyorum ki :((( tşk edıyorum ilginiz için
Can06 OzgeSrc sizede geçmişler olsun size verilen antibiyotik augmentin miydi acaba ? Kas agrısı hastalığın en kötü tarafı ne yazıkki
Can06 Betuulsenn ben acile gidebildim ancak fakat doktor bana hiçbişey vermedi :( sadece parol al .gebe olduğunuz için verebileceğim herhangi bişey yok dedi .sizede geçmiş olsun 💐