Dilaraa23 Uyandığımda geçtim kahvaltı yapmayı mide bulantısından su içemiyorum, bütün gün sarhoş gibi oluyorum sonra ayağa zor kalkıyorum tansiyonum düşüyor çubuk kraker bile atamıyorum ağzıma öneriniz var mı nolacak böyle ya
1Ada1 Dilaraa23 size iyi gelecek şeyler deneyerek bulacaksınız zamanlar ve aç kalmak kesinlikle bulantıyı daha çok tetikliyor🥴 ilaç isteyin doktorunuzdan prilam zofer onzyd bunların hepsini sırayla denedim bazen etki ediyor bazen asla etmiyor. Beni tuz bastırıyor. Mesela uzun bir süre resmen sadece salatalık yedim tamamen soyulmuş ve tuzlanmış ama o kadar yedim ki artık onu görünce bile midem bulanıyor. Kızarmış patates beni tutuyor. Çekirdekle yaşam sürdüm bi ara mesela bunlar beni az da olsa yatıştıran şeylerdi size iyi gelir mi bilmiyorum deneyin. Ve dikkat edin bazı yiyecekler de tetikliyor. Domatesi buldum kendimde resmen midemi allak bullak eden. Soğan vs. Bide hala kusuyorum o ayrı tabi🥴. 19. Haftadayız
Dilaraa23 1Ada1 allah yardımcımız olsun ben bide daha yolun başındayım 🥲 bende salata yedim 2 gündür ama oda midemi iyice guruldatıyor sanki daha tuhaf ediyo😄 dediğiniz diğer ilaçlarınıda sorayım bi doktora teşekkür ederim