Aylinnnnnnn Gizemmm35 Hamile kalmadan önce değil de kaldığım gibi başladım yani başladığımda kese bile yoktu beta HCG 50 falandı çok şükür oğlum 2 buçuk aylık
Aylinnnnnnn Mela2 benim hamilelik belirtilerim gitmişti mesela mide bulantım göğüs acim bunlar geçtiğinde bebeklerimin kalbi durmus oluyordu hep
Nazendehanim Gizemmm35 kalp atışını duyduğumuzda başladık , 21. Haftadayim . Ancak doktorum da ben de iğnenin düşük onledigine inanmıyoruz ki bilimsel olarak da kanıtlanmış bu içimiz rahat etsin diye kullanıyorum
Seb enguzlhayalm_13 doktorum verdi rapor cikardi bana o sekilde aliyorum igneyi digerlerini icinde recete yaziyor. Doktorunuz soylemeden bir sey kullanmayin bence
enguzlhayalm_13 Seb Özeldemi yaptırdınız bu testleri peki doktorunuz kendisimi kan pıhtılaşması varmı diye test yapmak istedi ?
Nomame Seb Bende de kan pıhtılaşması çıktı. Şimdilik coraspin kullanıyorum. Gebelik olursa kan sulandırıcı iğneye geçeceğiz dedi doktorum. Bu iğneler pahalı şeyler sanırım. Rapor çıkarınca fiyatı nasıl oluyor?
Seb enguzlhayalm_13 evet 2 dusugum oldu o yuzdrn doktor istedi ama devlette yaptirdim 2 dusuk olunca yaptilar 3-4 ay icinde ckti sonuclar kromozom ve pihtilasmaya bakildi
Seb Nomame ben rapor ile 10 kutu aldim ayrica progestan almistim hepsine 50 tl verdim ama neye ne kadar odedim detayli bakmadim 10 kutudada toplam 100 tane var zaten 3 aylik oluyo
enguzlhayalm_13 Nomame coraspini doktorunuzmu yazdı siz kendiniz eczaneden gidip alabiliyomusunuz reçetesiz ?