Sultan42 Kızlar bugün 36+3 olduk ikizlerimin birisi 2.550 birisi 2.700 olmuş ve bi kaç kez agrı geldi hastanedeysen nst de sancı çıkmadı doktoruma ısrarla agrımın olduğunu söyledi eşim alttan muayene yapalım ozmaan hiç uyarmayalım demiştim ama dedi muayene etti ve 4cm açılman olmuş dedi sabah akşam bekle doğumu dedi agrın gelince hemen gel dedi nolur dua edin normal Doğum yapacağım çok korkuyorum ikinci gebeliğim ilk doğumumda normaldi 2016da sanırım bildiğim için korkuyorum yada stres kimin duasının kabul olunacağı belli olmaz hepimizden duş bekliyorum
Shnbsk Sultan42 allah yardımcın olsun kardeşim o kadar açılma olduysa korkma allahın izniyle sağ salim gelirler inşaallah
Pinkyy Sultan42 sağlıkla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allahım inşallah,sıkıntısız bir doğum olsun
Sultan42 Shnbsk allah razı olsun nolur dualarınızda unutmayın rabbim hiç kimseyi bu yolda koymasın inşallah saglıkla Doğum yapar Doğum yaptım diye müjdemi veririm
BarBeyzazer Maşallah küçük adamlara çok güzel gelişmleri de Rabbim yardımcınız olsun inşallah kolay Doğum nasip etsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
Sultan42 Pinkyy allah razı olsun inşalalh kardeşim hepimizin doğumu kolay olsun rabbim dualrımızı kabul etsin