yasminnnnnnn Tufutufu ay korkuyordum bende doktor da öyle dedi ama bir düşük olunca insan korkuyor işte onda hiç böyle olmuyordum 😍
Tufutufu yasminnnnnnn Allah korusun kuzumm çağırma kötüyü. Rabbim en hayırlısını bilir. Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza:)
esra6338 yasminnnnnnn kıyamam 💞 Rabbim bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına aldırsin bacım inşallah çok güzel bir gebelik ve kolay bi doğum olur 🤲🏼
esra6338 Medinedogru03 selam. Ben de 10+1 ama şimdiye kadar hiç bulantım yoktu 3_4 gündür sudan bulanıyorum. Su içince tadı kötü geliyor
Medinedogru03 esra6338 belki yavaş yavaş geliyordur bulantilar, yok ben tam tersi suyla dolanıyom çok su içiyom herkesin hamileliği farklı yaa
esra6338 12373736 ben de zaten güçten kesilmistim 1 gün iş yaptım acillik oldum öyle bebeği öğrendim. 2 ay bitti hâlâ gücüm yok
esra6338 ParildayanYildiz geçmiş olsun inşallah gebeliğin en zor günleri budur bi daha hiç hastalık görmezsiniz 💕
esra6338 Medinedogru03 ben de şimdiye kadar günde 3_4 litre içiyordum da şimdi aynı su ama tadı kötü geliyor artık.. aynen genel benzerlikler olsa da her bebek her gebelik kendine has oluyor. Rabbim sağlıkla tamamlatsın hepimize 💕
esra6338 Tufutufu aynennn. Bende gün içinde binenerjik oluyorum diyorum tamam artık iyiyim yarım saat sonra tekrar güçten düşüyorum bacak kalça bel ağrısı çok yoruyor
Elifozkaya Bugün 10+0 🥲 zaman geçmiyor gibi geliyor sadece 😂 bir an evvel hareketlerini hissedeyim istiyorum😂😂
hasretygt Tufutufu 10+3 ten selamlar akıntıniz çok olurmu göğüslerde dolgunluk hassasiyet oluyor mu sizde de 😊
Tufutufu hasretygt akıntım normal seviyede sanırım ama göğüslerim ilk günden beri berbat. Hele uçları o kadar acıyor ki bazen ağlayacak gibi oluyorum :))
tubi94 Tufutufu Tufutufu çok teşekkür ederimm canım çubuk kraker tuzlu olduğu için yakıyor beni susatıyor su da içsem herşey çıkıyor döngüye girdim resmen 🤣
Tufutufu tubi94 kıyamam yaa :)) Bende hep abue cubur şeyler aşeriyorum. Az da olsa yiyom sonra vicdan azabı çekiyorum flşgşb Allah affetsin ya:)