Sofistikee girl_boy_annesi bı haftada dikişler dökülür dediler ama malesef hepsi duruyor. Acı da oluyor.antibiyotik ağrı kesici yazdılar onları kullanıyorum. Dus alamadım hala. Benim dikişim çok. Sizin belki öyle olmaz. Korkmayın. Her doğum farklıdır
girl_boy_annesi Sofistikee canım Annemden duymuştum her gün duş alıp orayı kurutma makinesi ile kurutursan 2-3 gün de patır patır düşüyormuş dikişler Rabbim Şafi ismi ile şifa versin 🤲🏼🤲🏼
Minikmucizem199 girl_boy_annesi canım kesi atılıp dikildiğini hissetmiyorsun zaten korkmana gerek yok bence ben devlet hastanesinde yaptım doğumu yani uyuşturdular kesip atılıp dikilirken
Minikmucizem199 girl_boy_annesi benim ilk doğumum çok zordu valla vakumla aldılar o yüzden 3ay aldı iyileşme süreci çünkü dikişlerim makat bölgesine kadar ulaşmıştı çatı olduğu için ikinciyi nasıl doğururm diye kara kara düşünüyorm😞🥺
girl_boy_annesi Minikmucizem199 inşallah bunda hiç dikişin olmaz benim Annemin ilk Doğumun da 30 dikişi var Mış 2. Doğumun da hiç olamamış inşallah senin de olmaz 🤲🏼🤲🏼
Serap-Yigit Minikmucizem199 sizi yakaladım bir şey sorayım. Benim de ilk doğumun aynıydı makat da dikişliydi. Şimdi 26. Haftaya girdim. Siz doktorunuzla konuştunuz mu doğum konusunu. Her gittiğimde soracağım diyorum unutuyorum. Aynısı olur mu acaba. Bilginiz varsa bende öğrenmek isterim
Soncul girl_boy_annesi normal doğurun aakın sezeryan kolay falan demeyin amannn yarabbiii ömrümden ömür gitti
Minikmucizem199 girl_boy_annesi inşallah canım benim inşallah Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🥰❤️
hilalhanim girl_boy_annesi ay iyi ki kesmiş ve iyi ki dikmiş 3990 doğurdum şuan hiç doğum yapmamış gibiyim nasıl dikildiyse baktığımda bile muhteşem görünüyor 😂🫣 bir haft sonra geçiyor acı kalmıyor
kelebek_17 girl_boy_annesi keserken makası eline aldığını gördüm, kesi işlemini asla hissetmedim. galiba uyuşturmuştu öncesinde. sağ taraftan atılıyor zaten, yana doğru kesti. doğum sonrasında hızla iyileşti. iz falan da kalmadı gibi o bölgede.
Selimkemalinannesi yigitinannesiiiii hipp marka hamile masaj yağı var hem o bölgeyi doğuma giderken bile eveler yumuşasın diye yagla ovuyor kesi dışında söyle söylim ben vajinamda agri hissediyordum sağa sola dönerken bile o ağrıyı da kesti Doktorum perine masajı yaptırabiliyorsan doğumda aşırı rahat olursun diyor
Minikmucizem199 Serap-Yigit iyiki hatırlatmış olduğun canım bende daha sormadım ama gidince kesin sorarım sana da haber verim önce gidersem senden ama sen gidersen bana yaz olur mu çünkü korkularım çok fazla aynısını yaşarım diye korkuyorum seninki de mi vakumla aldılar
Serap-Yigit Minikmucizem199 ah çok iyi anlıyorum bende yazarım inşallah ama benim ay sonu randevum. Benim çatı darlığı varmış ana damarı kesti doktor. Acil ameliyata alacaklardı Özel hastane mesai saati bittiği için anestezi doktoru bulamadılar. 35 dakikada diktiler. Kanamam aşırı oldu. Doğum sonrası kan tahlillerimde lösemi dendi. Meğer sadece kan kaybetmişim çok şükür lösemi değildim.
Minikmucizem199 Serap-Yigit banada çatın dar dedi normal olamaz dedi sonra suni sancı verip normal yaptırdılar çok zorlandım tansiyonum yükseldi gözlerim görmez oldu Rabb’im böyle kötü doğumu kimseye yaşatmasın 🥺🥺siz de mi vakumla aldılar bebeği
Serap-Yigit Minikmucizem199 vakum kullanılmadı bende ama karnıma bir ebe bastırdı orda bende bayıldım. Sizi çok iyi anlıyorum. Kaburgalarımı incitmişler 1 ay nefes alırken kaburgam battı