Berf123 Bebeklerinize kullandıgınız sorun yasamadıgınız damlanın işe yaradıgı iyibir bitkisel falan olan damla varmı öneriniz nedir 13 günlük bebegim için soruyorum
Derya Berf123 şiddetle alle viando’ yu öneririm tamamen bitkisel günde 4 kere 4 er damla ama ben 2 kere kullanarak gazlı geçen 3 ayı rahatlıkla atlattım
Aycbyr1 Berf123 benim bebeğim 32 günlük 15 günlükken başladık damlaya 2 marka denedik ama hiç bir fayda göremedik her gece ağlama krizleri yaşadık 2 gündür rezene+kimyon demleyip birer kaşık veriyorum en iyi o geldi
Abcd12 Berf123 ben burda bı yazı gördüm sabah akşam bir tatlı kaşığı kimyonu su ile yutuyomus çok işe yaradı dedi deneyin bence bir sürü damla kulanmis geçmemiş
Berf123 Eslem_1 doktoruma söylexikçedoktorum vermiyor ama cocugumun acı içinde kıvranıp kızardıgını gördükçe üzülüyorum
Eslem_1 Berf123 niye vermiyor ki yan etkilerinden ötürü mü? @minikmucizem006 siz memnun musunuz ben de önerdim onu ama doktoru vermiyormuş damla
Derya Berf123 evet reçetesiz satılıyor doktorumuz bize 5-6 adet bu şekil damla önerdi ilk alle viandoyu denedik ve çok işe yaradı inanın asla uyumayan bebeğim rahatladı resmen ya göz bebeğim o damla🌸
Berf123 Derya bende alacam eczaneden ama doktora danısmadan almıyım diyorum ama doktor da vermiyor salı günü kontrolümüz var bekleyim diyorum ama cocugu böyle gördükçe içim gidiyor neyapacam bilemedim
Berf123 Aycbyr1 gğnlerdir onude deniyorum kimyon kendim içiyorum ona veriyorum cok az şekilde rezeneyide kendim içiyorum ama fayda göremedim gün gectikçe daha kötü oluyor sanki
Derya Berf123 başka doktora git asla tek doktorda takılı kalmayın şikayetinizi anlatın gaz ilaçı istediğinizi söyleyin 🌸
Abcd12 Berf123 bide bunu deneyin belki faydası olur sabah akşam yemekten sonra tatlı kaşığı ile suyla yutmuş hemen faydası oldu yazmış
Berf123 Derya bu dıktorumuza tavsiye üzerine gittik cok ilgili ve iyi diye daha bu 2. Gidişimiz olacak ama bakalım bu seferde olmazsa değiştiririm heralde
Derya Berf123 önemli olan bebeğinin rahatlığı ve sağlığı eğer gidiceğiniz doktordan da memnun kalmazsanız tekrar bu doktorunuza devam edersiniz ama bir şansınızı deneyin 🌸
Berf123 Sevimefealp kaçdsmla veriyorsunuz birde kakasını yaparken zorlanmaya basladımı damladan sonra? Doktor bizede verdi ama sanki kullanmaya basladıktan sonra cocuk kakasını yapamaz oldu kabız değil ama yaomakta güçlük çekiyor ıkınıyor cok kızarıyor kızıyor