Blcn_13 Çarşamba 135 çıktı cumartesi 218 çıktı %90 düşük dedi doktor 700 800 e çıkarsa kesede görünür şuan bişi görünmüyor dedi
esmaozdemir76 Blcn_13 kese için evet biraz düşük bı beta ama belki yükselir umudunu kaybetme stress yapma.
TeoMom Blcn_13 3 günde %60 artmış canım az artmış sen kendini hazırla ama inşallah bşr sonrakinde güzel bir artış olur
Hadya Hayir sakin oyle dusunme,her zaman 2 kati artacak diye bi sey yok.Benim 35-70-128 seklinde artti ve simdi 9 haftalik hamileyim.
Burcu0707 Hadya yalnis yonlendirm3yinsiz ikigunde iki kattan bahsedioshnuz bayanin 3 gundeki degeri cok dusuk kimyasal olma olasiligi cok yuksek
Hadya Burcu0707 yanlis yonlendirmiyorum,zamaninda kendimi yiyip bitirdigim icim o da aynisini yapmasin diyorum,evet kimyasal olma ihtimali var ama olmama ihtimali de var.Sen pozitif dusun,strese sokma kendini.
Burcu0707 Hadya tm iste sen bende olmadi sende olmaz tavrinla ona bosa umit veriyorsun.. sen onu strese itersin boyle beta farkli bir olay cunku.benim streslik bir durumum yok ama kiza umit verme rabbime biraksin.. kendinle kiyaslama daha yolunda cok basindasin saglicakla al kucagina evladini