Melekkkkkkar Bbsrrr ş hidrosalpinks bende de vardı sağ tüpüm alındı bende çikolata kistlerim var o yüzden tüp bebek yaptırıyorum amh düşük bir sürü birsey var onyuzden normal yolla benim biraz zor olabilir tabi gene Allah bilir yolun başındayım belli olmaz ama can sıkıcı
aleynakc Bbsrrr doğuştan yarım rahimliyim, sol tarafım var sadece. Sağ tarafım hiç olmadığı için ordaki tüpümde yok doğal olarak yani tek tüple hamile kaldım, sende kalırsın inşallah 🤲🏻
Leon06 Bende aynı durumu yaşıyorum 2 tüpümde de çıktı persembe günü ameliyat olucam 2 sini de alabilirler sende tek tüptemiydi
Bbsrrr Melekkkkkkar aynıymışız benimde eşimde sorun var morfolojisi 3 diye tüp bebek düşünüyoruz. Bu ay yumurta takibi yaptık soldan büyüdü bir tane klomen kullandım olmayan tüpte yani. Öbür ay aşılama mi yapsak direkt yoksa tüp mu bilemedim. Bazı doktorlar doğal yolla olur ama zaman alabilir diyor bazıları da tüp diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. En azından bir kez aşılama denemek istiyorm
Melekkkkkkar Bbsrrr ben beklemek istemedim bende bir sürü sorun vardı çikolata kisti amh düşük aha birde tüp gitti yani yüzde 50 olan şansım kaça düştü bilemem o yüzden beklemek istemdim
aleynakc Bbsrrr bir yıl falan olmadı sonra rahim filmi çekildim, orda öğrendim zaten yarım rahimli olduğumu da. Ondan sonra hamile kaldım