KlncA Melissargun hiç Böyle bişey duymamıştım 3 kg üzeri doğurmak istemek ne demek sipariş üzerine olmazki bu 🙁 Siz sağlıklı beslenin o kaç kg doğarsa kabul edin bence. Kaşar peyniri çok yağlı bi peynir kilo aldırıcam derken zararı da olabilir belli olmaz
Melissargun KlncA süt bezlerimde sorun var bi ıhtimal sutum olabilirdi ama sezeryandan kaynakli o da yok olur bebegim ememez bunyesi zayif düser diye endisem kilo almasini istemem .büyük ihtimal sutum olmucak o yüzden kilolu olmasını istiyorum. Siparis vermiyorum yani.
Shnbsk Mucizesinibekleyenacemianne bana doktorum özellikle kaşar ye dedi canım babanın öyle demesindeki sebep eski peynirlerin eritilmesiyle elde edildiği için ama iyi bir marka olursa sıkıntı olmaz
Mucizesinibekleyenacemianne Shnbsk evet o da öyle derdi birsürü eski peyniri eritip yapılıyo derdi:) ben fidanın falan bez tulumları var tadı kaşardan farksız, aşırıya kaçmadan onu tüketiyim diyorum olmadı.. :)
Anneyimm Melissargun eski kasar muz kuruyemis cesitleri mutlaka kasar pek aramam normlde muzu cok sevdigim icin hep yerim 26+4 iki gun once gittim kontrle 1.40 grm arkadsmla gttm 4 kilo dogardimi dems doktrda 4.500 dogr bu seklde kilolu bebgnz olck dms yogrtta ye cok faydalı
Tusem Suan kılosu gayet ıyı bence hatta normalın ustunde gıbı. Benım 35. Haftada 2360 idi benımki asıl zayıf kaldı. 4 haftada 3 u kesınlıkle gecer maşallah :)
gonulcelen Melissargun süt ceviz kefir yoğurt kaşar peyniri muz. Muzu hatta öğlen ve yatarken tüketim. Gece bebiş acıktıkça annesinden faydalı besin gitsin 🙏🏻
gonulcelen Mucizesinibekleyenacemianne evet kaşar tüketiyorum ama o market kaşarı degil onlar cidden eritilmiş kablo gibi 😞 eski kaşar falan ve genelde peynir yapan yerlerden alıyorum marketten degil hatta bazen bulamıyoruz
Mucizesinibekleyenacemianne gonulcelen ben nası bi delilik yaptıysam iki ay boyunca erzincan tulumu ezine peyniri yedim şarküteriden alınmış:) hiç aklıma gelmemişti peynirde dikkat etmek ama farkettiğim an bıraktım. Eski kaşarı da denicem pek sevmesem de🙈
deletedmom351 Melissargun Doğuma 15günüm kalmıştı doktor 2800 zayıf doğacak dedi Doğuma kadar biraz daha alması İçin kırmızı et yumurta yoğurt ve süt iç dedi yaptım 15 günde 3250 doğdu oğlum onun İçin en iyi kilo aldıran şey aslında kırmızı et ve yumurta
Maviii Melissargun kırmızı et, yatmadan önce muz, nesquikli süt-diyorlar ben denemedim- benim bebişe en çok kırmızı et yaradı canım. tavsiye ediyorum sana da
Maviii Mucizesinibekleyenacemianne bence baban bir yerde haklı 😊 özellikle markası kötü olan kaşarlar resmen rezillik yemesen daha iyi yani 😊
Mucizesinibekleyenacemianne Maviii ciddi anlamda bana da öyle geliyo oyüzdem kırmızı etin muzun falan da bebeğe direk kilo aldırdıgını okudum oyüzden onları tercih edicem🤗🌸