_akalin3 BUSRAMSAMETM bende 33-34 de hazırdı insan son zamanlarda cok agırlaşıyor şuan mesala 36*3 inan anca ev işlerini yapıyorum mecbur dogum temızlıgu de son dakıkaya kalıyo
Baliminannesii BUSRAMSAMETM bende 29 hafta bitiricem daha hiç birsey yapmadım bu ay çıksın yapmayı düşünüyorum bence sende başla canım daha fazla ağırlaşmadan
4cocukannesi BUSRAMSAMETM agirlaşmadan eşyaları hazırsa başlayabilirsiniz benimde kıyafetleri hazır diyer eksikleri aldıkça koyuyorum 33 haftalıgım
Pineapplee BUSRAMSAMETM 31+4 teyim ben eşyaları yıkayıp katladım bi hastane çantaları kaldı 🙏🏻 Bence yapin hemen geç bile kaldık biz 😂
benimmdunyamm BUSRAMSAMETM geç bile kalmışsın bacım niye dersen bu haftalardan sonra agirlasma başlıyor hele o küçük küçük şeyleri ütülemek 🤣 fenalık yani bugün yıka yarın utule paketle kaldır
Eslem_1 38-39 gibi hazırladım ama ağırlaşıyorsanız beklemeyin ben rahattım erkenden bavula tıkmak istemedim 😀
Deletedmom_33 BUSRAMSAMETM 27+3 de hazırladım. 17den beri aldığımı yıkayıp ütüleyip yerleştiğimden kolay oldu hazırlaması hemen
Smyye1B BUSRAMSAMETM 30da yıkadım ettik 34te yerleştirdim 37de açık sezaryana alındım .bence fazla agirlasmadan yapın derim ütü felan sıcaklarda zorlar sizi
Misssitare BUSRAMSAMETM bizde 32 haftalığız eşyalarını yıkayıp ütüledim. Hurçlara koydum. Kendi eşyalarım kaldı. Onlarıda en kısa zamanda tamamlamaya çalışıcam. Sizde yapın bence her an tetikte olmak gerek.
Unlukacar BUSRAMSAMETM bence 30 da bitmeli ne zaman gelecekleri belli olmuyor ilkngebeliğimde hiç sorun yokken 35 haftalık doğum yaptım çantam odası kıyafetleri Allahtan hazırdı hemen alıp çıktım şimdi 2. Gebeliğim yine herşeyimi hazırladım
Bayancorek BUSRAMSAMETM 33 de yıkadım ütüledim, 35 de hazırladım dün. Erken doğum olabilir dedi doktorum. 🙏🏼