Oslemasel Araştırma yaptım çok seçenek var, özellikle deneyimlenen vardır diye buraya sormak istedim. Aranızda pilates yapan var mı, etkilerini gördünüz mü, bide YouTube’dan takip ettiğiniz uyguladığınız video içerikleri neler
minikdmrc Oslemasel normal şartlarda da aletli pilates yapıyordum. Kendi gittiğim salonda haftada 2 hamile pilatesi yaptım. Aynı zamanda da YouTube elçin demirel var. Onunla yapıyorım şimdi salonu bıraktım. Melike yoga var bir de ama geçmişin yoksa ağır gelebilir
Deletedmom_10 Oslemasel Elçin Demirel tavsiye ederim Hepsini denedim çünkü 37 haftayım , denendiği. Pilastes videosu kalmadı en güzeli en net ve özet hali işe yarayanı Elçin Demirel
Deletedmom_10 Oslemasel 37 oldum hala ayak numaram aynı , alyansım oluyor Ödemim cok az akşamları bazen ayağımı aşagıda bırakırsam belki şişiyor . Herkes hiç kılo almadın ne kadar fit bir gebesin bir tek göbeğin var diyor . Tartıda aldım aslında 10 kg ama 5 7 si bebek suyu plesenta vs zaten. En önemlisi cok agrılarım oldu 30 haftadan sonra onlara iyi geldı yaşam kalitem cok düşmedi. Hiç yapmasanız bile 30 haftadan sonra kesin yapın . Yapında kiminkini yapıyorsanız yapın yanı hareket cok önemli . yoksa 30 dan sonrası özellikle 35 ten sonrası çok eziyet
Nskyhn Oslemasel ay ben elçin Demirel ile her gün yapıyordum bacaklarım falan sıkılaştı. Oturup kalkmam her işi yapmam daha rahat olmuştu. Ama şimdi sıcaklardan yapmıyorum canım hiç istemiyor 🤦🏻♀️ havalar biraz serinlese başlayacağım tekrardan. Çok faydalı
Oslemasel Deletedmom_10 biraz bakayım dedim çok video var hangilerini nasıl uyguladınız, haftada kaç kez, selülit oluştu mu sizde
Deletedmom_10 Oslemasel Yok oluşmadı . Kaçıncı aydaysanız ona göre başlayın Önce 15 dk evde yürüyüş var onu yapın ısınırsınız biraz sonra kendı ayınızı açın onu yapın 3-6 6-9 şeklinde veya 1 2 3. Trimester şeklinde bir cok video koymuş haftada 3 kez ile başlayın sonra yavaşça her güne geçin.
Oslemasel Deletedmom_10 ısınma hareketlerini yaptım. Ardından iç bacak 0-9ayı ara verdim akşama da 6ay 1.seriyi yapacağım
Halimee1634 Elçin Demirel ile 14.haftadan beri yapıyor şuan 18+6yiz vücut ölçülerim aynı yani sıkılaşmisim hatta incelmisim bile harika hissettiriyor deneyin 😊
Halimee1634 Oslemasel kardiyo ile başlıyorum ben dah öncesi spor gecmisim olduğu icin.sonra iki hafta boyunca aynı videoalri yapıyorum mesela 2 haftadır kalça bacak calisiyorm 2 hafta geçtikten sonra kalça bacağa ara verip diğer egzersizlerine gecicem dönüşümlü olarak calisacagm zaten videolarda söylüyor bu şekilde yapın diye 😊
Bernnnaaaa Oslemasel ben yapıyorum YouTube’da elçin diye bir kanal var onun hareketlerini yapıyorum hep. İnanılmaz bel ağrılarımın çözümü oldu. Doktoruna sor canım eğer izin verirse yavaş yavaş yap bence. Ağlarım azalıyor ve kendimi çok iyi hissediyorum. Haftada 4 gün falan yapıyorum yürüyüş hergün
gulssen Oslemasel ben de hamile platesi yapıyorum. Zayıflatıp formda tutmuyor elbette ama sırt ağrısını ödemi en aza indiriyor.