Gul11 Merhaba kizlar . Afedersiniz wc de yanma hissi kasinti hatta bazi bolgelerde hafif şişlik var . 34 haftadayım . Bu haftalar çoğu genede oluyormuş . Sizde oldumu ne önerdiniz nasıl geçti. Teşekkür ederim
Merve28Gur Gul11 ben olmadım olıyorum sanmıştım😊 ama doktorum bana olma ihtimaline karşı sirkeli su ile taharetlenilmesi gerektiğini söylemişti.ve içtiğin su şişelerine mutlaka limon sıkarak içilmesi gerektiğini söyledi.tabi bol su içilecek.
Asdre Doktora söyle canım ben 14 haftalıkken oldum şişlik ve yanma yoktu ama yoğun alıntı ve kızarıklık vardı bnde taharet alırken bile ellediğimde canm yanıyodu fitil ve krem verdi 3 günün sonunda hiç bişey kalmadı
Asdre mineeeee bollllll su günde en az 4-5 lt içmen gerekiyor normalde insan vucudune günde 3 lt lazım şimdi bebişede lazım daha fazlasını içmeliyiz içemiyorsanız gün içinde salatalık yemeyi tercih edin %98i su 😂
mineeeee Asdre içiyorum gerçekten dün lavabodan çıkamadım artık dedim orda yatacam galiba😂bu normal mi peki önceden yoktu iki gündür var sadece
Ecrindemet Ben de cpk cektim o kasintidan.Doktora soyledim bi krem verdi 2 gun icinde gecti.Ve cok sukur tamamen gecti.